Στο 0-0 με την Γκραφίτσα (vid)

Στο 0-0 με την Γκραφίτσα έμεινε ο Παναιτωλικός, σε ακόμη ένα τεστ προετοιμασίας που έδωσε στη Σερβία.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με τον Στεργιάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Λιάβα, Λάρσον, Αναστασόπουλο, Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα, τους Τσιγγάρα, Βαρόνε, Ξενιτίδη στον άξονα, τους Μόρσεϊ, Νικολάου στα άκρα και τον Πέδρο στην κορυφή της επίθεσης.

Τα «καναρίνια» έδειξαν καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους, είχαν δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Ζοάο Πέδρο, απώλεσαν ορισμένες κλασικές ευκαιρίες όπως με τους Ξενιτίδη, Μπελεβώνη και έκαναν βήματα μπροστά. Ωστόσο το ότι έμειναν «άσφαιρα» και στο 3ο καλοκαιρινό τους φιλικό είναι ένα «καμπανάκι».

Μάλιστα στη Σερβία για το ματς μετέβησαν και ορισμένοι φίλοι της ομάδας που πήγαν στο γήπεδο και χάρισαν μία μπλούζα της Θύρας 6 στο Ντούσαν Γιοβάνοβιτς.

H σύνθεση του Παναιτωλικού:  Στεργιάκης (59’ Κοντογιάννης), Λιάβας (46’ Μπακαδήμας), Λάρσον (46’ Κορνέλιους), Αναστασόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (59’ Λαζαρίδης), Τσιγγάρας (59’ Φλόρες), Βαρόνε (59’ Μάρτενσον), Ξενιτίδης (59’ Ντίας), Μόρσεϊ (46’ Μπελεβώνης), Νικολάου (46’ Ντουάρτε), Πέδρο (59’ Καρέλης).

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ