Συμφώνησαν όλοι εκτός Ολυμπιακού

Με πρόταση που έκαναν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φώτης Κωστούλας τέθηκε σε ψηφοφορία το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης. Ο πρόεδρος της SL1, Μηνάς Λυσάνδρου, αρχικά διαφώνησε τονίζοντας πως προέχει η ενότητα της Λίγκας και μία ψηφοφορία μπορεί να φέρει διαφωνίες, θέση με την οποία συμφώνησε και ο Άρης μέσω του Θόδωρου Καρυπίδη.

Τελικά η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε κανονικά, με όλες τις ομάδες πλην του Ολυμπιακού να ψηφίζουν υπέρ. Ο Ολυμπιακός διαχώρισε τη θέση του ψηφίζοντας “λευκό” λόγω Βόλου και Ξάνθης. Με τη σειρά τους Πανιώνιος, ΑΕΛ και Άρης ψήφισαν υπέρ με αστερίσκο εξαιτίας των “σκιών” που υπάρχουν για πολυιδιοκτησία.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε: “Δεν καταλαβαίνω τις προϋποθέσεις νομιμότητας. Όποια ομάδα έχει πιστοποιητικό και παίζει, μπορεί να μετέχει και στην κεντρική διαχείριση”. Με την άποψη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαφώνησε ο Αλέξης Κούγιας: “Η Ξάνθη ανήκει στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ζήτημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μόλις αρχίσουν τα πλέι οφ θα κάνει καταγγελία”.

Τι ψήφισαν:

ΑΕΛ: υπέρ με αστερίσκο στην Ξάνθη
Άρης: υπέρ με αστερίσκο
Αστέρας Τρίπολης: υπέρ
ΑΕΚ: υπέρ
Ατρόμητος: υπέρ
Βόλος: υπέρ
Ξάνθη: υπέρ
Ολυμπιακός: λευκό
ΟΦΗ: υπέρ
Παναθηναϊκός: υπέρ
Παναιτωλικός: υπέρ
Πανιώνιος: υπέρ με αστερίσκο
ΠΑΟΚ: υπέρ
Λαμία: υπέρ
ΕΠΟ: υπέρ

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ