Τέσσερα χρόνια χωρίς νίκη

Μπορεί να είναι ακόμα στην αρχή το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν παιχνίδια, όπου αρχίζουν να οριοθετούνται οι στόχοι για κάποιες ομάδες.

Ένα από αυτό είναι και το μοναδικό σαββατιάτικο για την αγωνιστική, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναιτωλικός αναζητά την πρώτη νίκη, ενώ ο Αστέρας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Παναιτωλικός
Στο δεύτερο ημίχρονο τελικά κάμφθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έμεινε στον ένα βαθμό, που πήρε από τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα.

Χωρίς νίκη λοιπόν ο Παναιτωλικός, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης έχοντας πετύχει ένα γκολ, αυτό με πέναλτι στο Ηράκλειο, και έχοντας δεχτεί πέντε. Ωστόσο και τα πέντε τα δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο!

Έχασε από την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, μετά από επτά αγώνες χωρίς ήττα. Στις δύο τελευταίες σεζόν έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι στην έδρα του από ομάδα της περιφέρειας, τον Αύγουστο του 2019 από την Ξάνθη.

Δεν έχει νικήσει κανένα από τα 11 τελευταία παιχνίδια που έπαιξε Αύγουστο και Σεπτέμβριο, μετά το 2-1 επί του ΟΦΗ στις 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, νικώντας στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι άουτ και αφήνοντας πίσω την Ξάνθη. Είναι η όγδοη διαδοχική του σεζόν στη Super League και η ενδέκατη συνολικά στην κατηγορία.

Ο Αστέρας Τρίπολης
Ξεκίνησε με νίκη επί του Παναθηναϊκού και έχασε από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο παιχνίδι του. Μετά από μια εβδομάδα αναμονής παίζει στο Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός σταμάτησε ένα αήττητο οκτώ αγώνων του Αστέρα. Τους επτά των πλέι οφ, που τον βοήθησαν να πάρει την πρώτη θέση, και την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό.

Παίζει για 14η σεζόν στη σειρά στην κατηγορία, από το 2007, που ανέβηκε για πρώτη φορά.

Μεταξύ τους
Και τις τρεις προηγούμενες φορές που πήγε ο Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο, έφυγε με ισοπαλία 1-1! Τον Οκτώβρη του 2018, το Νοέμβρη του 2019 και τον περασμένο Ιούνιο για τα πλέι άουτ. Αμέσως πριν είχε νικήσει 2-0, τον Μάιο του 2018, ενώ τον Απρίλιο του 2017 είχαμε πάλι 1-1!

Ο Αστέρας είναι αήττητος δηλαδή στα πέντε τελευταία στο Αγρίνιο, με τέσσερα από αυτά να τελειώνουν 1-1! Ο Παναιτωλικός έχει να κερδίσει από τις 10 Ιανουαρίου 2016, 2-1 τότε.

Από τότε ο Παναιτωλικός δεν έχει νίκη στα πέντε παιχνίδια στην έδρα του, αλλά και σε εννέα συνολικά ανεξάρτητα έδρας.
Είναι το 20ο παιχνίδι στην επαγγελματική ιστορία τους, αφού έπαιξαν και το 2005-6 στην Γ’ Εθνική.

Η ιστορία
Νίκες Παναιτωλικού: 4
Ισοπαλίες: 6
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 7

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό
Νίκες Παναιτωλικού: 3
Ισοπαλίες: 4
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 2

Το περσινό παιχνίδι
Στην κανονική διάρκεια…

03.11.2019: Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1
(17’ σουτ Μαρσιάλ – 44’ πέναλτι Μπαράλες)
Στα πλέι άουτ…
28.06.2020: Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1
(32’ σουτ Ντάουντα – 11’ σουτ Μουνάφο)

Πηγή: slgr.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ