Τα πάλεψε όλα!

Ο Παναιτωλικός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο χθες, παρότι έχασε. Όλοι συμφωνούν ότι πάλεψε το ματς και αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις Δέλλα «κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό», αλλά και στην παραδοχή του Μάρτινς και παικτών του Ολυμπιακού. Είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Με όλες τις ομάδες της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας πάλεψε. Έστω κι αν απ’ όλα αυτά τα ματς δεν πήρε τίποτα.

Στον αγώνα του α’ γύρου ο Παναιτωλικός πάλεψε ως το τέλος. 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, 1-0 στο 48’ από τον Ελ Αραμπί και αβεβαιότητα μέχρι το 86 που ήρθε το δεύτερο γκολ από τον Καφού.

Με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο δέχτηκε γκολ στο 68’ από τον Λιβάια, έχασε πέναλτι με τον Ματσόλα στο 75’ και τελικά έγινε το 0-2 στο 88’ από τον Μάνταλο. Την περασμένη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ έχασε από το γκολ του Γαλανόπουλου στο 42’ και το σκορ παρέμεινε ρευστό έως το τέλος.

Με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο το 1-1 που προήλθε από τα γκολ του Σφιντέρσκι στο 18’ και του Αριγίμπι (πέναλτι) στο 54’, διατηρήθηκε έως το 88’. Ένα φάουλ του Νινούα έδωσε προβάδισμα και ένα πέναλτι του Τσόλακ στο 95’ διαμόρφωσαν το τελικό 1-3.

Ούτε ο δεύτερος του φετινού πρωταθλήματος Άρης πέρασε εύκολα. Το αντίθετο. Νίκησε με γκολ του Γκάμα από εκτέλεση πέναλτι στο 18’.

Τα παλεύει, λοιπόν. Τώρα που το πιστοποίησε για μια ακόμα φορά, είναι υποχρεωμένος να το κάνει και με τις υπόλοιπες ομάδες. Γιατί ξέρει ότι μπορεί να το κάνει.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ