Τα πράγματα είναι σοβαρά!

Όπως έλεγε και η γνωστή διαφήμιση που μας καλούσε να μείνουμε σπίτι, τα πράγματα είναι σοβαρά. Παρότι στο μέτωπο αντιμετώπισης της πανδημίας έχουν γίνει βήματα προόδου, στον Παναιτωλικό η κατάσταση παραμένει ως είχε τον Μάρτιο: Η παραμονή του δεν έχει εξασφαλιστεί.

Μετά τις ατομικές προπονήσεις, συμπλήρωσε μια εβδομάδα από τότε που ξανάσμιξε ως ομάδα και πλέον φουλάρει ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Με καθημερινές προπονήσεις για να επανέλθει και να δώσει τη μάχη της παραμονής του.

Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες. Ποτέ και καμία ομάδα δεν έμεινε άπραγη ενάμιση μήνα, όπως έγινε από τα μέσα Μαρτίου έως την 1η Μαΐου. Ακόμα και η καλοκαιρινή άδεια των παικτών περίπου ένα μήνα διαρκεί. Στην καλοκαιρινή προετοιμασία υπάρχουν φιλικά. Τώρα όχι.

Σε 15 μέρες ο Παναιτωλικός θα κληθεί να παίξει επίσημους αγώνες, 100 μέρες μετά τον τελευταίο που έδωσε! Να παίξει 7 τελικούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Έχοντας αντιπάλους που οι περισσότεροι θα κάνουν αγγαρεία, μη έχοντας κανένα κίνητρο. Με ότι αυτό συνεπάγεται στην “ισορροπία” των Play-out.

Η επιστροφή στο πρωτάθλημα δεν είναι μια τυπική υποχρέωση, μια απλή διεκπεραίωση για τον Παναιτωλικό. Θα παίξει τους κόπους μιας ολόκληρης (και τόσο ιδιαίτερης) χρονιάς το επόμενο διάστημα. Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι πολύ σοβαρά για εκείνον…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ