Τελικός; Κάτι παραπάνω…

Ο αγώνας που μια ομάδα θέλει πάρα πολύ χαρακτηρίζεται “τελικός”. Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες ο Παναιτωλικός παίζει απόψε στη Λαμία και η λέξη “τελικός” δεν αρκεί για να δείξει πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση για τα καναρίνια. Βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας λόγω του -6 του Πανιώνιου (το μείωσε ήδη στο -2) και έχουν μπροστά τους σε απόσταση… βολής, μόνο τον Αστέρα και τη Λαμία (έχουν από 3). Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν από 5 και πάνω.

Αν κι απόψε δεν βάλει πόντους (ή στη χειρότερη πόντο) στο σακούλι, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά (πιο) δύσκολα. Και θα παραμείνουν έτσι για ένα δεκαπενθήμερο, αφού λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος η νέα απόπειρα διεκδίκησης νίκης θα γίνει στις 19 του μήνα στο Αγρίνιο με τη Λάρισα. Και έως τότε θα πρέπει ν’ αλλάξει πολλά για να μην… βουλιάξει.

Μπορεί να ανατρέψει τα άσχημα δεδομένα απόψε στη Λαμία; Μπορεί δε μπορεί, είναι η μοναδική του επιλογή να χαλαρώσει τη θηλιά που όλο και πιο πολύ σφίγγει το λαιμό του. Μην ξεχνάμε ότι η αγωνιστική του εικόνα φθίνει κάθε βδομάδα που περνάει. Από την ικανοποιητική εμφάνιση στην Τούμπα, την καλή (για ένα ημίχρονο και κάτι) με την Ξάνθη, πήγε στην μετριότητα του Ηρακλείου και ακόμα πιο κάτω στους αγώνες με ΑΕΚ και Ατρόμητο. Μόνο το “μηδέν βαθμοί” παραμένει σταθερό…

Απ’ τις 8 απόψε το βράδυ και για ένα δίωρο, θα φανούν πολλά στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας. Και -εν πολλοίς- θα κρίνουν το μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ