Τι άλλαξε προς το καλυτερο

Τι βελτίωσε την εικόνα της ομάδας και εμφανίστηκε τόσο ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό;

Προφανώς το κίνητρο όταν παίζεις απέναντι στον πρωταθλητή είναι πολύ μεγάλο, όπως παραδέχτηκαν και οι παίκτες στις δηλώσεις τους. Αλλά από μόνο του δεν αρκεί, οπότε ας εστιάσουμε στα πρόσωπα.

Μαλής – Κωνσταντόπουλος έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι και εξαφάνισαν το βαρύ πυροβολικό των ερυθρόλευκων. Ο Ελ Αραμπί έκανε αισθητή την παρουσία του μόνο στο γκολ που πέτυχε μετά την απίθανη μπαλιά του Βαλμπουενά.

Η άμυνα συνολικά πήγε καλά, με τον Μεντίνα να έχει επίσης θετική παρουσία και το Βάντερσον κάποιες δυσκολίες.

Στο κέντρο ήταν καταλυτική η παρουσία του Αρσούρα. Εκτός από πολύς καλός ανασταλτικά, έκανε πολύ δουλειά με σίγουρες μπαλιές και στα πλάγια και (κυρίως) στον άξονα. Ήταν η πρώτη φορά που ο Παναιτωλικός έκανε τόσες προσπάθειες κατά μέτωπο και είχε ελάχιστες (περιττές) πάσες προς τα πίσω. Απελευθέρωσε τον Ταχάρ που πάτησε περισσότερο περιοχή και τελικά χρίστηκε σκόρερ.

Τρίτο στοιχείο που έβαλε στο παιχνίδι του ο Παναιτωλικός ήταν… ο Μάζουρεκ. Η κορυφαία φετινή παρουσία του «κοντού», ο οποίος έβαλε δύσκολα αρκετές φορές κοντά ή μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Η γενικότερη ικανοποίηση που υπάρχει μετά από μία ήττα, πρέπει να αξιοποιηθεί για να αποδώσει και αποτέλεσμα στα καθοριστικά παιχνίδια που έρχονται.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ