Τι ήθελε ο Κούγιας από τον ΠΑΣ;

Ο Κούγιας έχει για όλους… έναν καλό λόγο, αλλά το τελευταίο διάστημα όλα τα βέλη στρέφονται κατά του Χριστοβασίλη. Και η επίθεση αυτή δεν είναι λεκτική αλλά, με την καταγγελία του στην ΕΕΑ, ενδεχομένως να βάλει φρένο στην επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα και των μπαράζ. Τουλάχιστον αυτό ζητάει το αφεντικό της ΑΕΛ.

Γιατί τόσο μένος στον άνθρωπο που πριν κάποια χρόνια ο Κούγιας πούλησε της μετοχές του παραδίδοντας τον ΠΑΣ; Το λέει ξεκάθαρα στις ανακοινώσεις του: «…σήκωσες τα πόδια με το σούπερ εργαλείο τον Κάργα, για να σωθεί ο Παναιτωλικός και ΟΦΗ και να υποβιβασθεί η ιστορική ομάδα μου…»

Ο ΠΑΣ έχασε και από τις τρεις υποψήφιες για υποβιβασμό (ή μπαράζ) ομάδες. Τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό, την ΑΕΛ. Άρα δεν επηρέασε την τελική έκβαση.

Η ΑΕΛ, όμως, ούτε τον ΟΦΗ κέρδισε, ούτε τον Παναιτωλικό. Παρότι και με τους δύο έπαιξε στο Αλκαζάρ. Ο Κούγιας ουσιαστικά κατηγορεί τον Χριστοβασίλη ότι δεν έκανε εκείνο που όφειλε να κάνει ο ίδιος. Αφού δεν μπόρεσε να σώσει την ΑΕΛ, να την σώσει ο ΠΑΣ!

Πώς θα γίνονταν κάτι τέτοιο; Κερδίζοντας ο ΠΑΣ και τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό, αλλά χάνοντας στη Λάρισα. Γιατί αν κέρδισε και στη Λάρισα, πάλι η τελική κατάταξη ίδια με τη σημερινή θα ήταν για τις τρεις ομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ