Τι γίνεται με Ρέι – Παπάζογλου;

Από τους παίκτες που έληγαν τα συμβόλαια 30 Ιουνίου 2017, για άλλους υπήρξε ανακοίνωση αποχώρησης (Μουνιός, Μάκος, Κούσας, Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Κολοβούρης, Καβουσάκης) και για άλλους ανακοίνωση παραμονής (Κυριακίδης, Πάουλο). Για δύο… ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Για τον Παπάζογλου και τον Ρέι.

Οι  παίκτες που ο Παναιτωλικός ήθελε πολύ να κρατήσει (Κυριακίδης – Πάουλο), μίλησε μαζί τους και τους “έκλεισε” από τον χειμώνα. Με Μουνιός και Μάκο βγήκε διαζύγιο με τη λήξη του πρωταθλήματος. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις υπήρχαν επιφυλάξεις και πέρασε αρκετό διάστημα για να αποφασιστεί τι θα γίνει. Έφτανε η ώρα της συζήτησης διοίκησης – ποδοσφαιριστή και ακολουθούσε ανακοίνωση. Με όλους, εκτός των δύο.

Για τον Ρέι δεν φαίνεται να υπάρχει ελπίδα πια. Η απόκτηση Ντίας – Μάζουρεκ δεν αφήνει χώρο για τον Ισπανό. Το ίδιο δύσκολη φαντάζει η ανανέωση για τον Παπάζογλου, αφού μεσοαμυντικοί υπάρχουν αρκετοί (Πάουλο, Μπράβο, Μαρινάκης και ο Λόπες τον οποίο ο Χάβος σε αρκετά παιχνίδια έβαλε δίπλα στον αμυντικό χαφ). Το ενδεχόμενο να επιλέξει για στόπερ τον Παπάζογλου είναι επίσης πολύ μικρό, αφού ο Παναιτωλικός ψάχνει γι’ αυτή τη θέση κάτι δυνατό για να καλύψει την αποχώρηση Κούσα. Έτσι Ρέι και Παπάζογλου φαίνεται ότι θα προστεθούν στη λίστα των… φευγάτων.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ