Τον περιμένει Γολγοθάς

Ο Παναιτωλικός δίνει το Σάββατο το τελευταίο παιχνίδι του για το 2020 και έχει το χρόνο για ολιγοήμερες διακοπές μέσα στις γιορτές. Ακολουθεί Γολγοθάς!

Στις 3 Ιανουαρίου παίζει στο Αγρίνιο με τον ΟΦΗ. Στις 6 (ημέρα Τετάρτη) εκτός με την ΑΕΚ και το Σάββατο 9 με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Δηλαδή, σε 7 ημέρες με την έλευση του νέου χρόνου δίνει 3 εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού η συνέχεια περιλαμβάνει επίσης πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Το Σάββατο 16 πάει στην Τρίπολη, την Κυριακή 24 υποδέχεται τη Λαμία και την Πέμπτη 28 τον Aτρόμητο. Τρεις μέρες μετά, την Κυριακή 31 παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ!

Οπότε μέσα στο μήνα ο Παναιτωλικός θα δώσει σίγουρα 7 αγώνες πρωταθλήματος. Αν ξεκινήσει και το κύπελλο τότε θα γίνουν επιπλέον αγώνες. Νοκ άουτ στις 12, 13, 14 Ιανουαρίου με τις ομάδες της Super League 2 και όσες κατέλαβαν τις θέσεις από 7 έως 12, συν ΠΑΣ Γιάννενα και Απόλλωνα. Διπλοί στις 19, 20, 21 Ιανουαρίου και 2, 3, 4 Φεβρουαρίου για όσες προκριθούν και τις υπόλοιπες (1 έως 6) της SL1.

Ποτέ στο παρελθόν τα καναρίνια δεν έπαιξαν 10 αγώνες σε 30 μέρες. Τώρα αυτό το ενδεχόμενο είναι ορατό.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ