Το… έσωσε ο Κουτρομάνος

Στα προηγούμενα ματς έπαιζαν βασικοί. Χθες βρέθηκαν εκτός 18αδας. Ο λόγος για τους δύο νεαρούς Αιτωλοακαρνάνες, τον Γιώργο Μύγα (Ανοιξιάτικο Αμφιλοχίας) και τον Δημήτρη Χαντάκια (Κατούνα). Μαζί με τους Αγρινιώτες Δημήτρη Κουτρομάνο και Αλέξανδρο Μαλή, είναι οι τέσσερις «ντόπιοι» που έχουν αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Οι άλλοι δύο Αιτωλοακαρνάνες του ρόστερ, ο Ηλίας Γιαννιώτης και ο Γιώργος Βακράκος, δεν έχουν κάνει ντεμπούτο.

Ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ «ντόπιο» στην εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Πλατανιά, στη νίκη 4-0 με την Κέρκυρα στο Αγρίνιο και στην ήττα 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κουτρομάνος “έσωσε την παρτίδα” μπαίνοντας αλλαγή στους αγώνες με Λεβαδειακό (εκτός) και Λάρισα (εντός). Την… έσωσε και χθες που δεν υπήρχε κανείς άλλος στη 18αδα, παίζοντας βασικός.

Υπάρχει ένα και μοναδικό ματς που χρησιμοποιήθηκαν τέσσερις «ντόπιοι». Στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (0-0) ήταν στην αρχική ενδεκάδα Μύγας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος και στις καθυστερήσεις μπήκε στη θέση του τελευταίου ο Μαλής, κάνοντας ντεμπούτο στον Παναιτωλικό και τη Super League.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ