Το ήθος του Παναιτωλικού πήρε 15.570 ψήφους και διαφήμισε ξανά την Αιτωλοακαρνανία

Ο Παναιτωλικός «κλείδωσε» πέρσι ουσιαστικά την παραμονή του στη Νέα Σμύρνη, όταν στις 11 Ιουλίου επικράτησε με 2-0. Σε έναν αγώνα που όμως έδειξε ξανά πόσο μεγάλη ομάδα είναι.

Ηταν μία αναμέτρηση «ζωής και θανάτου» και η νίκη των «κυανοκίτρινων» έστειλε τον αντίπαλό τους στα τάρταρα. Ομως ουδείς προκάλεσε με τη συμπεριφορά του και μάλιστα μετά τη λήξη του ματς οι παίκτες του Παναιτωλικού πήγαν σε εκείνους των γηπεδούχων και τους παρηγόρησαν, κερδίζοντας το σεβασμό και την αναγνώριση όλων για το ήθος τους, που πρεσβεύει άλλωστε όλος ο οργανισμός του συλλόγου.

Η ιστοσελίδα gazzetta.gr συμπεριέλαβε την κίνηση που έκαναν τα «καναρίνια» ως υποψήφια για να πάρει το Fair Play βραβείο του 2020 και ήταν η πρώτη του ποδοσφαίρου και δεύτερη συνολικά πίσω από τον 15χρονο αθλητή Λευτέρη Μπακογιάννη, που βρήκε στον λογαριασμό της μητέρας του έμβασμα 464.995 ευρώ από το ΤΠΔ και το επέστρεψε!

Συνολικά 15.570 ψήφισαν την ενέργεια των ποδοσφαιριστών μας σε σύνολο 120.699 που συμμετείχαν, δείγμα της μεγάλης απήχησης που είχε η πράξη τους.
Ο Παναιτωλικός πρεσβεύει πολλά περισσότερα από απλά μία ποδοσφαιρική και γενικότερα αθλητική ομάδα και αποτελεί μία διαφήμιση για όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ