Το δυσκόλεψε περισσότερο

Από την ημέρα που έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος όλοι κατάλαβαν τις δυσκολίες που θα είχαν οι πρώτες αγωνιστικές. Παίζοντας με ΟΦΗ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, οι πιθανότητες να κάνει βαθμολογικό… σεφτέ ήταν περιορισμένες.

Η ισοπαλία στο Ηράκλειο έδωσε θετικό πρόσημο, όπως και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μετά απ’ αυτά η αναμέτρηση με τον Αστέρα θα αποτελούσε κριτήριο για πολλά πράγματα.

Ήταν το πρώτο ματς στο οποίο ο Παναιτωλικός καλούνταν να κάνει παιχνίδι κατοχής. Να παίξει με εξτρέμ, να γίνει ποιο επιθετικός και παράλληλα να διατηρήσει την καλή εικόνα που εμφάνισε ανασταλτικά.

Η αποβολή του Βάντερσον στο 15′, ανέτρεψε τα πάντα. Μετά από τρία δύσκολα παιχνίδια μια φάση έκανε το τέταρτο δυσκολότερο. Ήρθε η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Αριγίμπι στο 42′ και καπάκι το γκολ του Μπαράλες στο 45′ για να το τερματίσουν!

Και επειδή ποτέ δεν μάθαμε πως θα ήταν τα πράγματα με έναν κανονικό Παναιτωλικό στο γήπεδο, κρατάμε την αντίδραση που έβγαλε και τον πολύτιμο (υπό τέτοιες συνθήκες) βαθμό. Συν την ατομική απόδοση κάποιων παικτών (Αριγίμπι, Ματσόλα, Καρασαλίδη, κατά κύριο λόγο), περιμένοντας τα επόμενα ματς. Που επίσης είναι δύσκολα.

Μετά τη διακοπή ο Παναιτωλικός πάει Λαμία και Περιστέρι (συμπληρώνοντας δύο εντός και τέσσερα εκτός!), για να υποδεχτεί στη συνέχεια τον ΠΑΟΚ…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ