«Το μέλλον θα είναι καλύτερο»

Εξαιρετικός ήταν και σήμερα ο Κυριακίδης, που είχε γενέθλια και δεν ήθελε να χαλάσει αυτή την ξεχωριστή για εκείνον ημέρα. Ο πορτιέρο του Παναιτωλικού όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών», ενώ μόλις του μεταφέρθηκε πως γιορτάζει, εκείνος έδειξς πως στον Παναιτωλικό όλοι είναι μία «οικογένεια». Και αυτό γιατί δεν ξέχασε τον άτυχο Τάσο Παπάζογλου που επίσης σήμερα έχει γενέθλια. «Σήμερα γενέθλια έχει και ο Τάσος Παπάζογλου και αξίζει να του πούμε χρόνια πολλά και να γυρίσει γερός στα γήπεδα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε. «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δουλέψαμε όλη την εβομάδα πάνω στην τακτική. Είδαμε όλα τα ματς που έδωσε ο Παναθηναϊκός. Ξέραμε πως δημιουργεί ευκαιρίες και αυτό μας έκανε να προσέξουμε την άμυνά μας. Στο τέλος κουραστήκαμε, ενώ και ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε την εικόνα του. Μείναμε λίγο πίσω στο τέλος γιατί και ο Παναθηναϊκός ανέβασε ταχύτητα», ήταν τα λόγια του.

Ο έμπειρος πορτιέρο έδειξε αισιόδοξος και για το μέλλον. «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η νίκη στο Περιστέρι μας έδωσε ψυχολογία, εκτός από βαθμούς. Σήμερα μπήκαμε να κερδίσουμε. Κρατάμε την ουσία. Τον έναν βαθμό και ότι για δεύτερο σερί ματς δεν δεχθήκαμε γκολ. Το μέλλον θα είναι καλύτερο». Ο Κυριακίδης μίλησε και για την εικόνα που έχει πάντα στην εστία του. «Μου δίνει δύναμη. Είναι κάτι προσωπικό. Θέλω να έχω καλή απόδοση σε κάθε ματς και να βοηθάω την ομάδα μου. Όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, πρέπει ο τερματοφύλακας να είναι σε καλή ημέρα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Εθνική. «Ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει στην Εθνική. Για αυτό δουλεύω. Για να κληθώ και να βοηθάω την ομάδα μου. Είναι τιμή για τον οποιοδήποτε να παίξει έστω μία φορά στην Εθνική».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ