Το τρίτο πήδημα…

Το να… πηδάμε αγωνιστικές είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γίνεται για πολλούς λόγους, αλλά τελευταία εντάσσεται στο πλαίσιο της “εξυγίανσης”. Θυσιάστηκε η 1η και η 2η, τώρα ήρθε η σειρά της 11ης, που ήταν να γίνει, χθες, σήμερα, αύριο. Την αφήνουμε κι αυτή σε εκκρεμότητα και πάμε στη 12η. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα ξαναδούμε (εκτός απροόπτου) ξανά ποδόσφαιρο!

Παναιτωλικός – Ξάνθη έχει το πρόγραμμα το απόγευμα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου και για τους κυανοκίτρινους είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση. Μην ξεχνάμε ότι οι Ακρίτες έχουν μόλις μία ήττα στους πέντε αγώνες που έδωσαν μακριά από το γήπεδό τους. Μόνο από την ΑΕΚ έχασαν με 4-1. Βαριά ήττα μεν, αλλά στη μακρινή (πλέον) πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 11 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε, πήραν ισοπαλία 0-0 στην Τούμπα και 1-1 στη Λιβαδειά, ενώ έχουν να επιδείξουν και δύο σπουδαία “διπλά”, στα Χανιά 0-1 και στη Λεωφόρο 1-2.

Απ’ τους 10 βαθμούς που έχουν, μόλις δύο πήραν στα Πηγάδια, στις ισοπαλίες 0-0 με Ατρόμητο και Κέρκυρα. Στην έδρα τους δεν έχουν καν σκοράρει (!!!), αφού στο τρίτο παιχνίδι που έδωσαν εκεί έχασαν από τον Πανιώνιο 0-2.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ