Τρεις ομάδες δεν πληρώνουν!

Οι δηλώσεις του προέδρου του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) Γ. Μπαντή, ότι «υπάρχουν τρεις ομάδες της Super League 1 που έχουν απλήρωτους από τον Οκτώβριο τους παίκτες τους», δεν προκάλεσε “σεισμό”. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε άλλωστε, όπου ευδοκιμούν οι μπαταχτσήδες.

Το εξωφρενικό είναι ότι αυτές οι ΠΑΕ θα πάρουν (όπως πήραν και πέρσι) οι περισσότερες κανονικά αδειοδότηση! Θα πείσουν την Επιτροπή με αποδείξεις ότι δεν οφείλουν μία!!!

Όλοι άρχισαν να υποψιάζονται κάποιες ΠΑΕ. Άρχισαν να ανοίγουν σιγά-σιγά και στόματα. Ο Σουηδός Λάρσον του Άρη δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του: «Η τελευταία φορά που πληρωθήκαμε ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Προκάλεσε οργή στην αρχή αυτό το πράγμα. Όμως έπειτα σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Τώρα δεν είναι η περίοδος ν’ αναζητήσεις βοήθεια. Μακάρι όταν ξεκινήσουμε πάλι τη δουλειά να πληρωθούμε…»

Είπατε τίποτα;

Δεν είναι τυχαία η πρεμούρα που επέδειξαν πολλοί για απαλοιφή του -6 στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας, όπου μπήκε θέμα για τις ποινές μη αδειοδότησης. Εκεί που ο Κωστούλας φώναζε ότι “το έχουμε κάνει λάστιχο το θέμα”, αλλά κατά πλειοψηφία πέρασε. Και ευτυχώς η ΕΠΟ δεν έκανε τελικά δεκτή την εισήγηση της Λίγκας, κρατώντας έστω και μειωμένη στους -3 την ποινή.

Μια νοικοκυρεμένη και υγιής ομάδα όπως ο Παναιτωλικός, που για να παραμείνει υγιής οικονομικά αυτο-περιορίζει τα έξοδά της και τα συμβόλαια παικτών, έχει να ανταγωνιστεί κάποιες άλλες που παίρνουν ακριβούς παίκτες, αλλά δεν τους πληρώνουν επί έξι μήνες! Και δεν έχουν καμία επίπτωση στο τέλος…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ