Τώρα άκουσαν γι’ αυτούς; (vid)

Πολύς ντόρος έγινε (και) χθες με τη διαιτησία. Επειδή αυτή τη φορά τα λάθη αφορούσαν τους “μεγάλους”, όχι επειδή ήταν μεγάλα λάθη. Θυμηθείτε τι πέναλτι δεν έδωσε ο Ζαχαριάδης στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό και κάντε σύγκριση με τα αντίστοιχα λάθη του Φωτιά σε βάρος του Ολυμπιακού στο Βόλο του… διερμηνέα Μπέου. Ή τη “σφαγή” των καναρινιών μια βδομάδα μετά στη Ν. Σμύρνη. Όπου το ζευγάρι διαιτητής Σκουλάς – VAR Τζήλος με τις αποφάσεις του όχι μόνο καθόρισε το αποτέλεσμα, αλλά έκανε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να τρίβει τα μάτια με αυτά που έβλεπε. Το δίδυμο Σκουλάς – Τζήλος για το οποίο φωνάζει η ΑΕΚ μετά το 0-0 το Σάββατο στη Λαμία.

Χαμός γίνεται από τις διαμαρτυρίες των μεγάλων. Ελάχιστοι ασχολήθηκαν λίγες εβδομάδες πριν, όταν ο Παναιτωλικός διαμαρτύρονταν με τον παρακάτω τρόπο:

Προς: κ. Εμ. Σκουλά διεθνή διαιτητή
Κοιν. κ. Αθ. Τζήλο διεθνή διαιτητή

Αξιότιμοι κύριοι…
Επειδή αποδείξατε ότι έχετε άγνοια βασικών κανονισμών ποδοσφαίρου (δεν θέλουμε να αποδώσουμε σε άλλους λόγους τις αποφάσεις που πήρατε και διαμορφώσατε το αποτέλεσμα του αγώνα Πανιώνιος – Παναιτωλικός), επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην (ελλειπή όπως αποδείχτηκε) εκπαίδευση – κατάρτισή σας με το παρακάτω video.
Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο…

https://www.facebook.com/panetolikos.gr/videos/550109432477669/

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ