Φέτος βάρος και στο Κύπελλο!

Τα τελευταία χρόνια ο Παναιτωλικός αποτελεί… παραφωνία στο Κύπελλο Ελλάδος. Είτε έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα όπως πρόπερσι, είτε ξεκινάει προβληματικά όπως πέρσι, τα «καναρίνια» δεν τον… έχουν τον θεσμό. Αν και πλέον με την φάση των ομίλων είναι σχετικά εύκολο να βρεθούν στην επόμενη φάση, εντούτοις πάντα κάτι γίνοταν και ο αποκλεισμός έρχοταν νωρίς-νωρίς. Μάλιστα σε όμιλο με την συμμετοχή ομάδων από την football league όπως τα Χανιά, ο Εργοτέλης, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Ζάκυνθος!

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά όμως. Το ξεκίνημα είναι σούπερ για τον Παναιτωλικό και το ρόστερ ιδιαίτερα… βαθύ για να κρατήσει «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη». Έτσι και ο κόσμος, αλλά και ο ίδιος ο σύλλογος έχει απαιτήσεις από την παρουσία στο Κύπελλο Ελλάδος.

Tουλάχιστον πρόκριση στην επόμενη φάση των «16» από έναν όμιλο όπου αντίπαλος είναι ο Ατρόμητος (πρόσφατα οι «κυανοκίτρινοι» τον κέρδισαν 0-2 στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα), η Καλλιθέα και ο Πανθρακικός, με τα 2 ματς να είναι στην Αθήνα κι ένα στο Αγρίνιο (με τους ακρίτες).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ