«Φιλική» ήττα από το Βόλο (1-0)

Με 1-0 επικράτησε έχασε Παναιτωλικός από τον Βόλο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λαμία. Με τα πόδια «βαριά» ελέω προετοιμασίας, αλλά και υπό ακραίες καιρικές συνθήκες αφού λόγω τς αφόρητης ζέστης το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει περίπου μισή ώρα, προφανώς και θα ξεχαστεί άμεσα. Παρόλα αυτά τα «καναρίνια» άφησαν πολλές υποσχέσεις, αλλά χρειάζονται χρόνο.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με τον Μελίσσα κάτω από τα γκολπόστ, τους Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Περέιρα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Ντίας, Χρ. Μπελεβώνη στον άξονα, τους Μπαρμπόσα, Χουχούμη στα άκρα και τον Καρέλη πίσω από τον Βέργο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρομέρο με ωραία κίνηση και «τελείωμα» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε στατική μπάλα, ενώ στο δεύτερο μισό ο Μπαρμπόσα είχε δοκάρι για τα «καναρίνια», ενώ και ο Μεντόσα «φλέρταρε» με το 1-1.

Η σύνθεση του Παναιτωλικού: Μελίσσας (60’ Ροντρίγκες), Λούι (60’ Μπελεβώνης Στ.), Βργκοτς (72’ Σκιαδάς), Κορνέλιους (60’ Μαλής), Περέιρα (60’ Ντουάρτε), Μπαρμπόσα (72’ Καββαδίας), Ντίας (72’ Φυτόπουλος), Μπελεβώνης Χρ. (46’ Τσιγγάρας), Χουχούμης (87’ Σκόνδρας), Καρέλης, Βέργος (60’ Μεντόσα).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ