Φιλική νίκη με ανατροπή (2-1)

Την πρώτη του «φιλική» νίκη της σεζόν πήρε σήμερα ο Παναιτωλικός, που επικράτησε 2-1 των Τρικάλων, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Τα «καναρίνια» γύρισαν το ματς, ενώ δεν πρέπει να λησμονούμε πως βρίσκονταν εν μέσω του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους και με τα πόδια «βαριά».


Ο Μάκης Χάβος παρέταξε τον Μελίσσα κάτω από τα γκολπόστ, τους Τζανακάκη, Μαλή, Σιέστεντ, Ντουάρτε στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσιγγάρα, Ταχάρ στον άξονα, τον Αλβαρες «οργανωτή», τους Μπελεβώνη, Αριγίμπι στα άκρα και τον Βέργο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Περέιρα λόγω μίας ενόχλησης και οι ανέτοιμοι Καρασαλίδης, Μεδίνα δεν υπολογίζονταν από τον έμπειρο κόουτς.

Στο πρώτο ημίωρο η ομάδα έδειχνε νευρική και σε αυτό το διάστημα δέχθηκε ένα γκολ (8′ με τον Νιάρο) σε αδράνεια της άμυνάς της, ενώ οι αντίπαλοί της είχαν ακόμη μία καλή στιγμή. Πλην των Τζανακάκη, Αριγίμπι δεν απειλούσε ιδιαίρτερα, αλλά μετά το 30′ άρχισε να «ρολάρει». Μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αριγίμπι (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ντουάρτε).


Στο δεύτερο μισό ο Χάβος άλλαξε κατά τα 9/11 το αρχικό σχήμα, καθώς μπήκαν οι Μάζουρεκ, Λιάβας, Ματσόλα, Κνετ, Ντάλσιο, Μεντόζα, Κωνσταντόπουλος, Ντίαζ, και ο νεαρός Σκόνδρας. Από όσους ξεκίνησαν συνέχισαν μόνο οι Αριγίμπι, Ντουάρτε Με την πάροδο του χρόνου ο Παναιτωλικός κυριαρχούσε και ναι μεν δεν έβγαζε φάσεις, ήταν όμως εκείνος που έλεγχε τον ρυθμό και κρατούσε μπάλα. Τελικά πήρε και τη νίκη, καθώς στο 73΄ο Καββαδίας που είχε περάσει στο ματς σκόραρε με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μάζουρεκ.


Προς το φινάλε μάλιστα ο νεαρός φορ «άγγιξε» το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ ο Παναιτωλικός είχε ακόμη μία καλή στιγμή με τον Ματσόλα.

Παναιτωλικός Α’ ημίχρονο: Μελίσσας, Τζανακάκης, Ντουάρτε, Σιέστεντ, Μαλής, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Άλβαρες, Μπελεβώνης, Αριγίμπι, Βέργος.
Παναιτωλικός Β’ ημίχρονο: Κνετ, Ντουάρτε (64’ Σκιαδάς), Σκόνδρας, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Ντάλσιο, Ντίας, Μεντόσα, Αριγίμπι (64’ Καββαδίας), Μάζουρεκ, Ματσόλα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ