Φιλικό 1-1 με τη Λαμία

Στο 1-1 με τη Λαμία έμεινε σήμερα ο Παναιτωλικός, όμως κρατά το πρώτο ημίχρονο που ήταν πάρα πολύ καλός. Σε αυτό το διάστημα βρήκε δίχτυα με τον Ντάλσιο, ενώ απώλεσε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ματσόλα. Η μία μάλιστα ήταν και «δημιουργία» του Αργεντινού φορ.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε και η Λαμία ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Ντουάρτε, που προσπάθησε να απομακρύνει μία «εύκολη» σέντρα του Νικολόπουλου. Λίγο αργότερα ο Κνετ αντέδρασε πολύ όμορφα σε κεφαλιά του Βιγιάλμπα.

Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε με 4-2-3-1, όπου ο Κνετ ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Ντουάρτε, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Λιάβας, Ντάλσιο στα «6αρο-8άρια», οι Ντίας, Αριγίμπι στα  άκρα και ο Μάζουρεκ πίσω από τον Ματσόλα.

Η σύνθεση των «κυανοκίτρινων» ήταν η εξής: Κνετ (67’ Καλαντζής), Μαλής (67’ Σιέστεντ), Κωνσταντόπουλος (85′ Σκόνδρας), Ντουάρτε (82′ Σκιαδάς), Περέιρα (46’ Παρράς), Λιάβας (59’ Τσιγγάρας), Ντάλσιο (59’ Ταχάρ), Μάζουρεκ (67’ Άλβαρες), Ντίας (67’ Μπελεβώνης), Αριγίμπι (59’ Μεντόσα), Ματσόλα (67’ Καββαδίας).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ