Φορτσάρει για Λάρσον

Η περίπτωση Λάρσον ήταν εξ’ αρχής πολύ δύσκολη. Ο Παναιτωλικός έπρεπε να κάνει (σε όλους τους τομείς) την υπέρβαση για να πείσει τον διεθνή Σουηδό να κοιτάξει λίγο… προς Αγρίνιο.

Οι συστάσεις που πήρε από τον Μάρτενσον (κυρίως), τον Μόρσεϊ, αλλά και άλλους ανθρώπους που γνωρίζουν τι σημαίνει Παναιτωλικός, τον έκαναν να μπει στην κουβέντα.

Ταυτόχρονα τα «καναρίνια» έπρεπε να ανοίξουν επικοινωνία με την ομάδα του, την Τζουργκάρντεν, για να την πείσουν να παραχωρήσει ένα από τους κορυφαίους παίκτες της που πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του!

Ο Φώτης Κωστούλας, που βρίσκεται στη Στοκχόλμη αυτό το διάστημα, έπαιξε καταλυτικό ρόλο με τις επαφές του για να μπει η υπόθεση σε ένα καλό δρόμο. Και βέβαια, είναι εκείνος που θα χρειαστεί να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ολοκληρωθεί αυτό το εξαιρετικό deal. Δείχνει αποφασισμένος να το κάνει.

Οι απαιτήσεις του παίκτη και εκείνες της ομάδας του, συνιστούν μεγάλη υπέρβαση για τα δεδομένα του Παναιτωλικού. Ίσως και αυτή η οικονομική υπέρβαση να μην είναι αρκετή να πείσει τελικά τον Λάρσον. Αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Και εντείνεται!

Όλες οι πλευρές αφήνουν να εννοηθεί ότι θέλουν να προχωρήσουν σε συμφωνία. Μάλιστα από τον Παναιτωλικό είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα τις επόμενες ώρες, ώστε να τελειώσει η μεταγραφή που έγινε πρωτοσέλιδο σε Σουηδία και Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ