«Χαρούμενος στον Παναιτωλικό»

Για τη ζωή στην Ελλάδα την εποχή του κορονοϊού, μίλησε ο Αντριάν Λουσέρο σε ΜΜΕ της Αργεντινής. «Είμαστε σε καραντίνα για σχεδόν ένα μήνα. Στην αρχή έκλεισαν τα σχολεία και ζήτησαν από τον κόσμο να μένει όσο περισσότερο γίνεται στα σπίτια του, αλλά μετά από μία εβδομάδα πήραν πιο δραστικά μέτρα, επειδή ορισμένοι δεν πειθάρχησαν. Η ελληνική κυβέρνηση σου δίνει 6 επιλογές, ανάλογα τον λόγο που θέλεις να βγεις και στέλνεις ένα μήνυμα για να ενημερώσεις», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις πόσο γρήγορα μεταδίδεται. Για αυτό μένουμε στο σπίτι. Για να προστατευτούμε. Από τη στιγμή που είμαστε μακριά από τις οικογένειές μας, μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο. Ευτυχώς εμείς (σ.σ. εννοώντας τους δικούς του ανθρώπους) είμαστε καλά. Αλλά από την αρχή κανείς μας δεν σκέφτηκε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.  Η κυβέρνηση εδώ έδρασε ταχύτητα. Εκλεισε δημόσιους χώρους και σχολεία. Στην αρχή ο κόσμος δεν το έπαιρνε στα σοβαρά. Ελεγε πως είναι ακόμη μία γρίπη. Ευτυχώς και χάρις στο Θεό παρότι η Ελλάδα έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας κατοίκων,  είναι από τις χώρες που έχει επηρεαστεί πιο λίγο. Στην Αθήνα βρίσκεται η μεγαλύτερη επίδραση του ιού. Στο Αγρίνιο δεν έχουμε κρούσματα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και ο κόσμος να μην επαναπαυτεί στις στατιστικές, γιατί πρέπει να προστατεύουμε τους εαυτούς μας. Υπάρχει μεγάλη καμπάνια παντού, ώστε ο κόσμος να μένει σπίτι του», σχολίασε με έμφαση.

Μετά ρωτήθηκε για τον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ σε συνεργασία με το gazzetta.gr, όπου και εμφανίστηκε χθες. «Συμμετείχα σε μία δράση του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών, που την έκανε μαζί με ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά πόρταλ στην Ελλάδα. Ηταν ένας τηλεμαραθώνιος που συμμετείχαν εν ενεργεία και παλαίμαχοι παίκτες, μέλη της Εθνικής ομάδας και δημοσιογράφοι. Μπορούσες να συγκεντρώσεις χρήματα με δύο τρόπους. Να στείλεις sms ή να καταθέσεις ένα ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό. Όλα τα χρήματα θα πάνε να βοηθήσουν τα νοσοκομεία και το νοσηλευτικό προσωπικό σε όλη τη χώρα. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάμε. Ηταν χαρά μου που συμμετείχα σε μία τέτοια ενέργεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Παναιτωλικό. «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και προσαρμόζομαι εύκολα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, αλλά δεν ξέρουμε πότε και αν θα τελειώσει η σεζόν. Νιώθω καλά και μπορώ να συνεχίσω το ποδόσφαιρο. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου. Στην καριέρα μου δεν είχα πολλούς τραυματισμούς και σε αυτή την ηλικία μετράνε. Όμως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο. Ξέρεις δεν είναι εύκολο να είσαι μεταξύ νεαρών. Δεν σου επιτρέπει να χαλαρώνεις και πρέπει να ανταγωνίζεσαι κάθε μέρα. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, μόνο ότι θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ