Όλα για όλα

Ο Παναιτωλικός έμεινε προτελευταίος μετά το χθεσινό διπλό της Λαμίας στη Ριζούπολη και μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, οφείλει να τα δώσει όλα για να υπερασπιστεί τη θέση του στην κατηγορία. Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Είναι ο τελευταίος που θα παίξει με αντίπαλο που θα συμμετάσχει στα Play-off, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με ΑΕΛ (εκτός), Βόλο (στο Αγρίνιο), Απόλλωνα (εκτός), ομάδες που θα είναι σίγουρα στα Play-out. Οι πράσινοι που έχουν εντυπωσιακό σερί στο πρωτάθλημα τα “θαλάσσωσαν” απέναντι στον ΠΑΣ (παίζοντας χωρίς πολλούς βασικούς) χθες. Προφανώς στο ίδιο γήπεδο τη Δευτέρα θέλουν κάτι καλύτερο.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός δεν έχει περιθώρια να μην εξαντλήσει κάθε περιθώριο για θετικό αποτέλεσμα. Τελευταία έχει βελτιώσει την απόδοσή του και οφείλει να αυξήσει τη διάρκειά της και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του. Με την εμφάνιση και τον βαθμό που πήρε στο Βικελίδης, απ’ το οποίο λίγες ομάδες πέρασαν αλώβητες, έδειξε ότι μπορεί να διεκδικεί απέναντι σε αντιπάλους μεγαλύτερης εμβέλειας. Αυτό πρέπει να κάνει και τώρα.

Είναι πιο “φρέσκος” σε σχέση με τον Παναθηναϊκό που έπαιξε χθες και έχει περισσότερες επιλογές μετά την επιστροφή του Τζανακάκη στις προπονήσεις και την προσαρμογή παικτών που ήρθαν στο Αγρίνιο τις τελευταίες εβδομάδες. Ιδιαίτερα του Εντινγκά για τον οποίο έχουμε ελάχιστα δείγματα, αλλά στο ντεμπούτο του έδειξε ότι έχει στοιχεία που θα ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ