Όχι στην αναδιάρθρωση!!!

Το Δ.Σ της Super League ψήφισε όχι στην αναδιάρθρωση και με (σχεδόν) ομοφωνία αποφάσισε να είναι 14 οι ομάδες και την επόμενη σεζόν. Μόνο ο Πανιώνιος ψήφισε υπέρ.

Σύμφωνα με την απόφαση ο Πανιώνιος υποβιβάζεται, ενώ η Ξάνθη καλείται να δώσει αγώνα μπαράζ με τον Απόλλωνα, όπως προβλέπει η αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος. Άγνωστο πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο…

Ο Απόλλωνας έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Μαρτίου και οι παίκτες του είναι σε πλήρη αγωνιστική απραξία και διακοπές. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Ξάνθη το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις Πανόπουλου ότι αν δεν βρεθεί αγοραστής έως τις 14 Αυγούστου, βάζει λουκέτο στην ΠΑΕ.

Η απόφαση που πήρε η διοργανώτρια θα τεθεί για έγκριση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ που συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι.

Εκείνη θα αποφασίσει την διάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών για την επόμενη σεζόν. Ήδη έχει στα χέρια της την πρόταση της Super League 2 για άνοδο τεσσάρων ομάδων της στη μεγάλη κατηγορία και την διεξαγωγή των επόμενων πρωταθλημάτων με 18 ομάδες στην SL1, 16 στην SL2 και 14 στην FL. Εξετάζεται πάντως και η ενοποίηση των δύο κατηγοριών (Super League και 2 Football League) σε ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ