Ώρα για γκολ

Στα φιλικά που προσφέρονται για συμπεράσματα (με Ατρόμητο και Αστέρα) ο Παναιτωλικός έμεινε… άσφαιρος. Μόνο με τον Αίολο στο Καρπενήσι (4-0) και με τον Παναιγιάλειο (1-0) κατάφερε να σκοράρει. Πλέον έφτασε η ώρα για γκολ. Στην αυριανή αναμέτρηση με την Κέρκυρα, την τελευταία με ομάδα Super League έως την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι κυανοκίτρινοι οφείλουν να πετύχουν γκολ. Στην καλή αμυντική λειτουργία που δείχνουν, να βάλουν το… κερασάκι της δημιουργίας φάσεων στην αντίπαλη περιοχή.

Η απουσία -υπολογίσιμου- φορ αποτελεί σοβαρή δικαιολογία, αλλά ως εκεί. Λογικά αύριο θα παίξει (τουλάχιστον για κάποιο διάστημα) ο Μοράρ, ο οποίος ακολουθώντας από νωρίς την προετοιμασία της Βίτορουλ για τα προκριματικά του Chamipons League, είναι έτοιμος να αγωνιστεί, έστω κι αν έχει μόλις τρεις μέρες στο Αγρίνιο. Ο Ρουμάνος έχει το γκολ και απ’ αυτόν περιμένει πολλά ο Παναιτωλικός και μάλιστα άμεσα, αφού σε δεκαπέντε μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα.

Προφανώς δεν θα τα κάνει όλα μόνος του. Το ζήτημα είναι να βρει “χημεία” με παίκτες που έχουν δείξει δημιουργική ικανότητα. Ο Ντίας έκανε εξαιρετική δουλειά στο πρόσφατο φιλικό της Τρίπολης, αλλά δεν υπήρχε φορ να τον στηρίξει ή να εκμεταλλευτεί τις ενέργειές του. Το ίδιο και ο Ρόσα ή ο Κλέσιο από το άλλο άκρο.

Γι’ αυτό ο αγώνας με τους Φαίακες (τελευταίος φιλικός στο Αγρίνιο) θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για την επιθετική λειτουργία του Παναιτωλικού. Και αναμένεται με ενδιαφέρον…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ