Για διπλή ανατροπή

Ο Γενάρης ήταν καταστροφικός για τον Παναιτωλικό. Ο μήνας με τους περισσότερους αγώνες ξεκίνησε με επιτυχία (0-0 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ήττες από τον Πανιώνιο σε Αγρίνιο (0-2) και Ν. Σμύρνη (2-0), ήττα στην Τρίπολη (4-1) και τρεις ήττες από ΠΑΟΚ (δύο στο κύπελλο και μία εντός στο πρωτάθλημα). Το μόνο που άφησε ήταν η μεγάλη νίκη με 3-2 στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Τέσσερις βαθμοί σε οχτώ αγώνες ο απολογισμός. Με γκολ 5 υπέρ, 17 κατά!

Όσο δύσκολα κι αν ήταν τα πράγματα, η ζωή συνεχίζεται με… Φλεβάρη. Και με στόχο να κάνει ο Παναιτωλικός την πρώτη του νίκη το Σάββατο στο ματς με τον Ατρόμητο, που θα του δώσει πολλές ανάσες. Με σύμμαχο την παράδοση που τον θέλει να κερδίζει τα προηγούμενα χρόνια τον πρώτο αγώνα του Φεβρουαρίου στο γήπεδό του. Πέρσι 2-0 τον Λεβαδειακό, πρόπερσι 4-0 τον Εργοτέλη. Με τους Κρητικούς έπαιξε επίσης στις 4 Φεβρουαρίου.

Από την άλλη ο Ατρόμητος δεν είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος, αφού παραμένει αήττητος στο Αγρίνιο! Στις 5 Φεβρουαρίου 2012 που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη Super League στο Αγρίνιο, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1 (Καμαρά 9’ – Μήτρογλου 79΄). Την επόμενη (2 Μαρτίου 2014) ο Ατρόμητος νίκησε 1-3, με τον (νυν κυανοκίτρινο) Δημήτρη Παπααδόπουλο να σημειώνει δύο γκολ (φωτο). Πρόπερσι (26 Ιανουαρίου 2015) ξανά ισοπαλία 1-1, με τον Ντιέγκο Μπεχαράνο να ισοφαρίζει στο 91’ το γκολ που πέτυχε ο Ούμπιδες στο 1’. Το ίδιο σκορ είχε και η περσινή (13 Δεκεμβρίου 2015) αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Μπρίτο στο 65’ και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Βιγιαφάνιες.

Ο Παναιτωλικός καλείται να κάνει διπλή ανατροπή το Σάββατο. Να σταματήσει το αρνητικό σερί που του κληρονόμησε ο Γενάρης και να σπάσει το σερί του Ατρόμητου.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ