«Δεχόμαστε αλλεπάλληλα χτυπήματα, κάποιοι δείχνουν ξεκάθαρη εχθρότητα και ασέβεια»

Ο Παναιτωλικός «βράζει» με τον ρέφερι Γκορτσίλα και τις αποφάσεις του στην Καισαριανή, όπως και από την εν γένει αντιμετώπιση που τυγχάνει από ορισμένους ρέφερι.

Πάρα πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Γκορτσίλα στο αποψινό (3/3) τους παιχνίδι με την Κηφισιά που δεν ανέδειξε νικητή (2-2), διατηρούν στον Παναιτωλικό.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Καισαριανή αλλά και ευρύτερα την αντιμετώπιση που τυγχάνουν στα τελευταία τους παιχνίδια, τα «καναρίνια» εξέδωσαν ανακοίνωση με «δριμύ κατηγορώ» κατά πάντων.

Η ανακοίνωση

Παρότι χρόνια τώρα είναι επιλογή μας να αποφεύγουμε δημόσιες κρίσεις και ανακοινώσεις που συμβάλλουν στη διατήρηση του κλίματος τοξικότητας που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αδύνατο να διατηρήσουμε την ίδια στάση, μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται η ομάδα μας.
Κάποιοι δείχνουν ξεκάθαρη εχθρότητα και ασέβεια στον τρόπο που ο Παναιτωλικός λειτουργεί και τον κάνει να ξεχωρίζει τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν μπορεί να συνεχίζουν ασύδοτοι!

Με διαιτησίες σαν κι αυτές που επαναλαμβάνονται τελευταία σε βάρος μας φοβόμαστε ότι, στην καθοριστική για την πορεία των ομάδων διαδικασία των Play-outs, θα δούμε φαινόμενα που θα επιτείνουν την απαξίωση και την ανυποληψία του ποδοσφαίρου. Πόσο ακόμα;

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ