Δείγμα θετικό με UTA Arad

Τις καλύτερες εντυπώσεις για το τέλος άφησε ο Παναιτωλικός, που συμμετείχε σήμερα στο τουρνουά «Σεμπαστιάνο Ντ’ Ονόφριο». Τα «καναρίνια» στο πρώτο ματς που άνοιξε την αυλαία του και είχε διάρκεια μίας ώρας, κέρδισαν την UTA Arad της Ρουμανίας με 3-1. Τα γκολ τους πέτυχαν οι Μάρκος Πάουλου (9′), Μαρκόφσκι (20′) και Ουάρντα (21′), ενώ οι Ρουμάνοι μείωσαν στο 38′.

Η ομάδα είχε διάταξη 4-2-3-1 και ξεκίνησε με τους Κριστιάνο κάτω από τα γκολπόστ, Μύγα, Τσοκάνη δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στα μπακ, Κούσα, Ροντρίγκες στα στόπερ, Παπάζογλου, Μάκο ως ανασταλτικοί μέσοι, τον Μάρκος Πάουλο «δεκάρι», τους Μουνιός, Ουάρντα στα άκρα και τον Μαρκόφσκι στη κορυφή της επίθεσης.
Η σύνθεσή της ήταν η εξής: Κριστιάνο, Κούσας, Ροντρίγκες, Μύγας (48′ Ρόσα), Τσοκάνης, Παπάζογλου, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (12΄Φερέιρα), Μουνός (31′ Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόφσκι.

Στο δεύτερο ματς κόντρα στη Ζεσίνα ο Γιάννης Ματζουράκης έδωσε ευκαιρίες στους «μικρούς» της αποστολής. Ήταν καλοί, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 0-0. Η σύνθεση της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι ήταν η εξής: Κολοβούρης, Κουτρομάνος, Ρόσα, Χαντάκιας, Μιχάι, Μαλλής, Παπουτσογιανόπουλος (30′ Μύγας), Βασιλούδης, Γιαννιώτας, Ρότσα, Βακράκος.

Καθόλου δεν έπαιξαν οι Κλέσιο, Τομανέ και Κυριακίδης. Ο πρώτος είναι πολύ πιθανό να έχει υποστεί θλάση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, ενώ οι άλλοι δύο αισθάνθηκαν μικροενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξαν καθόλου. Στο πρώτο παιχνίδι η αλλαγή του Μάρκος Πάουλο ήταν αναγκαστική, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη μέση.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ