Με Ντίας – Λόπες η νίκη

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα έδωσε το σημερινό φιλικό του Παναιτωλικού στο Αίγιο, όπου τα καναρίνια επιβλήθηκαν με 2-1. Δόθηκε η δυνατότητα σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής τελευταία να πάρουν αγωνιστικό χρόνο. Όπως ο Μοράρ που έλειψε για περισσότερο από ένα μήνα λόγω τραυματισμού ή ο Χαντάκιας και ο Ροντρίγκες που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τότε που καθιερώθηκε το δίδυμο Μόρας – Μιχάι στην άμυνα. Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι.

Ο Χάβος παρέταξε στο α’ ημίχρονο όσους «βασικούς» είχε διαθέσιμους. Στην εστία ήταν ο Σταματόπουλος, στο κέντρο της άμυνας ο Ροντρίγκες και ο Χαντάκιας, στα άκρα Μαρινάκης – Ρότσα. Αμυντικό χαφ ο Πάουλο, μπροστά του ο Λόπες και ο Μάζουρεκ, δεξιά ο Ντίας, αριστερά ο Ρόσα και στην κορυφή της επίθεσης ο Μοράρ.

Αφού χρειάστηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να επέμβει σε δύο περιπτώσεις, στο 7’ σε σουτ του Μάζουρεκ και στο 21’ σε φάουλ του Ρότσα, η υπεροχή του Παναιτωλικού καρποφόρησε στο 30’, όταν από κάθετη μπαλιά του Μάζουρεκ, ο Ντίας με σουτ έκανε το 0-1.

Ο Παναιγιάλειος απείλησε στο 39’ με σουτ του Κασναφέρη που έφυγε άουτ και δύο λεπτά μετά με κεφαλιά του Σκαρτσίλα που είχε την ίδια κατάληξη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δεύτερο γκολ για τους κυανοκίτρινους, με τον Λόπες να βρίσκει στόχο με σουτ μέσα από την περιοχή στο 45’.

Στην ανάπαυλα άλλαξε όλη η ενδεκάδα εκτός των δύο κεντρικών αμυντικών Ροντρίγκες – Χαντάκια, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης από τους Δ. Γιαννιώτη – Χριστογιάννη της Κ20. Στο β’ ημίχρονο ο Κουσιάδης υπερασπίστηκε την εστία, στα άκρα της άμυνας έπαιξαν Νταλακούρας – Τσοκάνης, στο κέντρο Μπράβο – Μπεχαράνο και μπροστά τους ο Βασιλούδης, δεξιά ο Γκασούκας, αριστερά ο Παρράς και φορ ο Μαρκόβσκι.

Ο ρυθμός έπεσε σε σχέση με το α’, αλλά παρόλα αυτά δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν οι ευκαιρίες για γκολ. Μόλις μία απ’ αυτές εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, κερδίζοντας πέναλτι με τον Κόκκορη στο 85’. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Σταματής ο οποίος νίκησε τον Κουσιάδη και μείωσε στο τελικό 1-2.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ