Στην Εθνική ο Κυριακίδης!

Ο Δημήτρης Κυριακίδης στην Εθνική Ελλάδας!!! Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού και ίσως ο κορυφαίος Έλληνας τερματοφύλακας τον τελευταίο χρόνο, κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Μίκαελ Σκίμπε στο Εθνικό μας συγκρότημα. Ο τραυματισμός του Στέφανο Καπίνο στο χθεσινό “ντέρμπι των αιωνίων” και η ανάγκη αντικατάστασής του, άνοιξε την πόρτα της Εθνικής στον Κυριακίδη.

Η Εθνική μας δίνει δύο εντός έδρας αγώνες, τον φιλικό με τη Λευκορωσία (Τετάρτη 9/11/2016, 21:15) και τον επίσημο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Κυριακή 13/11/2016, 21:45). Ο Γερμανός είχε καλέσει αρχικά τους τρεις τερματοφύλακες που καλεί εδώ και πολύ καιρό, Καπίνο, Καρνέζη, Γλύκο. Ο Καπίνο αποχώρησε χθες με θλάση και μένει εκτός αποστολής. Ο Κυριακίδης ειδοποιήθηκε και έφυγε για Αθήνα, αφού το ραντεβού των διεθνών είναι το απόγευμα με την Εθνική να κάνει την πρώτη της προπόνηση στις 5.00 στον Αγ. Κοσμά.

Ο Κυριακίδης γίνεται ο τρίτος Έλληνας που καλείται στην Εθνική ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού. Προηγήθηκαν ο Χαριστέας και ο Θεοδωρίδης την περίοδο 2011-2012.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ