Άρπαξαν την ευκαιρία

Ο Αλέξανδρος Μαλής είχε κάνει ντεμπούτο στη Super League πριν δύο χρόνια, παίζοντας 1′ στο ΟΑΚΑ στις καθυστερήσεις του αγώνα ΑΕΚ – Παναιτωλικός 0-0. Δεν ξανάπαιξε. Πέρσι πήγε δανεικός στον Αμφίλοχο και πήρε παιχνίδια, εμπειρίες και… αέρα. Επέστρεψε αλλά μέχρι την Τετάρτη δεν ήταν ούτε σε αποστολή αγώνα. Δούλεψε αυτό το διάστημα και στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό πήρε την πρώτη ευκαιρία. Έπαιξε βασικός και ήταν από τους διακριθέντες. Χθες έκανε ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά στη Super League. Ήταν απ’ τους καλύτερους και πάλι.

Ο Λουίς Ρότσα είχε αρκετές συμμετοχές (39) τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο Αγρίνιο, αλλά φέτος τις 5 πρώτες αγωνιστικές ήταν στον πάγκο. Μόνο με τον ΟΦΗ έπαιξε 15′ αλλαγή. Με τον Παναθηναϊκό ήταν βασικός και με την απόδοσή του κέρδισε θέση βασικού και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Και σ’ αυτό διακρίθηκε.

Μαλής και Ρότσα περίμεναν… λίγο παραπάνω από άλλους συμπαίκτες τους την ευκαιρία και όταν τους δόθηκε, την άρπαξαν απ’ τα μαλλιά.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ