Αυτός είναι ο νέος Δήμαρχος

Το Αγρίνιο θα εκλέξει την Κυριακή Δήμαρχο, αλλά ο Παναιτωλικός έχει επιλέξει απ’ ότι φαίνεται τον δικό του! Ο Σίλβα Τζούνιορ, που στην θητεία του ως ποδοσφαιριστής των καναρινιών είχε… μετονομαστεί σε “Δήμαρχος”, λόγω της λαϊκής αγάπης και αποδοχής που απέκτησε, ετοιμάζεται να επιστρέψει αναλαμβάνοντας πόστο στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος είχε έρθει πρόσφατα στο Αγρίνιο και μάλιστα τιμήθηκε πριν τον αγώνα με τον Άρη. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και φαίνεται ότι είναι πλέον πολύ κοντά σε νέα συνεργασία.

Αυτό που βγαίνει από την ΠΑΕ είναι η διάθεση για αλλαγές στα Τμήματα Υποδομής και τις Ακαδημίες της ομάδας. Με διεύρυνση της “βάσης” σε συνεργασία με τις “Ελπίδες”, αλλά και βοήθεια (τεχνογνωσία κ.α.) της Μπενφίκα, με την οποία οι σχέσεις έχουν γίνει πολύ δυνατές.

Ο Τζούνιορ που έπαιξε στην Πορτογαλία έχει αντίληψη της ποδοσφαιρικής της κουλτούρας, όπως έχει και της Ελληνικής, οπότε μπορεί να βοηθήσει. Ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων φαίνεται να αναλαμβάνει και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που διατέλεσε προπονητής της ομάδας στο παρελθόν.

Περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις, αφού όπως φάνηκε με τη σημερινή “έκπληξη” της ανανέωσης Ντίας – Λουσέρο, στην ΠΑΕ έχουν δρομολογήσει πράγματα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ