Η καλύτερη εκτός έδρας «εκκίνηση»

Την καλύτερη «εκκίνηση» της ιστορίας του σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ σε ότι αφορά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του, κάνει φέτος ο Παναιτωλικός. Τα «καναρίνια» παρά το δύσκολο πρόγραμμα στις αρχές της σεζόν (τρία ματς μακριά από το Αγρίνιο στα πρώτα τέσσερα) τα πήγαν πολύ καλά και μάζεψαν εκτός «κλουβιού» τέσσερις βαθμούς, με το επιμέρους σκορ να είναι 3-2 υπέρ τους. Στην Τούμπα – το μοναδικό άσχημό τους παιχνίδι – έχασαν με 2-1, κέρδισαν 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (η πρώτη νίκη στο Λεκανοπέδιο σε επίπεδο «μεγάλης» κατηγορίας) και χθες απέσπασαν ισοπαλία 0-0 στα Χανιά.

Στα αντίστοιχα περσινά πρώτα τρία εκτός έδρας παιχνίδια τους, είχαν μεν την ίδια συγκομιδή, τέσσερις πόντους, αλλά χειρότερες εμφανίσεις και συντελεστή τερμάτων. Μάλιστα με κατά τεκμήριο πιο αδύναμους αντιπάλους, από ότι φέτος. Ξεκίνησαν με «διπλό» στην Τρίπολη (2-0), αλλά μετά ήρθε ο «διασυρμός» της Μυτιλήνης από την Καλλονή (1-5) και μετά το 2-2 της Λιβαδειάς, αν και εκεί είχαμε διαιτητική «σφαγή».

Την σεζόν 2014/14 στις πρώτες τρεις εξόδους τους, δεν είχαν νίκη. Στην πρεμιέρα ηττήθηκαν με 1-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με γκολ του Πετρόπουλου στις καθυστερήσεις, μετά απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία στο Περιστέρι (με την τετάστια χαμένη ευκαιρία του Κόρμπου στο φινάλε) και ακολούθησε το 1-1 στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, όπου μας «συστήθηκε» τότε ο Μορένο.

Το 2013/14 στα πρώτα τρία ματς η ομάδα γνώρισε κατά σειρά την ήττα στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (0-2) και στην Κομοτηνή (1-2) και μετά πήρε 0-0 στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη, ενώ το 2011/12 υπήρξε μεν πρώτα η νίκη στην Κέρκυρα με 3-2, αλλά μετά ακολούθησαν οι ήττες σε Περιστέρι (1-2) και Λιβαδειά (0-2).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ