Θα πάρει Καμαρά-Λουσέρο;

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε πει στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ότι οι παίκτες που θα αποκτηθούν (στη συνέχεια ανακοινώθηκαν Καμαρά – Λουσέρο), θα πρέπει να εγκλιματιστούν και κυρίως να μπουν στην τακτική της ομάδας, για να μπορέσουν να βοηθήσουν. Τα δύο αποκτήματα του Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια από διαφορετική αφετηρία.

Ο Καμαρά είναι πιο έτοιμος, αλλά έχει λιγότερες μέρες στο Emileon. Οι υποχρεώσεις με την Εθνική του στέρησαν μέρες δουλειάς στη διακοπή του πρωταθλήματος και προπονείται από την Τετάρτη στο νέο περιβάλλον. Αβαντάζ γι’ αυτόν είναι ότι έρχεται από πλήρη αγωνιστική δράση από το Σουηδικό πρωτάθλημα που παίζεται το καλοκαίρι, με συμμετοχές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και ένα 90λεπτό την Κυριακή με την Εθνική της Σιέρα Λεόνε.

Αντίθετα ο Λουσέρο δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του, αλλά είναι δύο εβδομάδες στο Αγρίνιο και προπονείται εντατικά. Τα τελευταία χρόνια παίζει στη χώρα μας και είναι πιο εύκολο να μπει στο κλίμα της ομάδας και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μένει στον προπονητή να αξιολογήσει την κατάσταση των δύο και να αποφασίσει αν θα τους πάρει στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη. Εμείς θα το μάθουμε αύριο.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ