Προχωρά η αναβάθμιση του γηπέδου

Συνεχίζονται τα ευχάριστα για τον Παναιτωλικό, καθώς λίγες ημέρες μετά τα «γενέθλιά» του και την επομένη της μεγάλης νίκης επί του Πανιωνίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που συνεδρίασε, σήμερα, στην Πάτρα, ενέκρινε την υποβολή προτάσεων για την ένταξη σειράς έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η αναβάθμιση του γηπέδου Παναιτωλικού που περιλαμβάνει δύο υποέργα.
Το πρώτο αφορά εργασίες για διαμόρφωση – ανάπλαση πρόσοψης επί της οδού Προυσιωτίσσης, για ασφαλή είσοδο και έξοδο φιλάθλων και διερχομένων στο πεζοδρόμιο της οδού, διαμόρφωση εσωτερικού χώρου στην νότια κερκίδα, δημιουργία χώρου εκδηλώσεων, συνελεύσεων, συνεδρίων, προσθήκη κατ’ επέκταση διώροφης κερκίδας – κατασκευή στεγάστρου στην ανατολική κερκίδα, κατασκευή πρότυπου χώρου φιλοξενίας Α.Μ.Ε.Α και διαμόρφωση χώρου φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.


Το δεύτερο έγκεινται στη διαμόρφωση εκθεσιακού χώρου, σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση εκθεσιακών προθηκών, ανοικτών εκθετηρίων, οργάνωση, προμήθεια εξοπλισμού και εγκατάσταση των απαραίτητων οπτικοακουστικών μέσων και διαδραστικών εφαρμογών για τον εκθεσιακό χώρο.

Παράλληλα περιλαμβάνονται επίσης υπηρεσίες έρευνας, επιστημονικής επιμέλειας και τεκμηρίωσης, συγγραφής εκθεσιακών κειμένων. Το έργο φαντάζει βέβαιο πως θα συμβάλει στην πολιτιστική, οικονομική, αθλητική και τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ