Τέσσερις στο ράφι

Τέσσερις παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στον Παναιτωλικό παραμένουν στο… ράφι, αφού δεν έκλεισαν ακόμα σε κάποια ομάδα. Ο Γρηγόρης Μάκος, που ήταν βασικός την προηγούμενη διετία και έχει αγωνιστεί στην Εθνική και μεγάλες ομάδες, μάλλον είναι έκπληξη ότι παραμένει άνεργος. Πόσο μάλλον όταν είναι σε καλή ηλικία (31). Όλο το καλοκαίρι υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον που έδειξαν ομάδες γι’ αυτόν, αλλά δεν προέκυψε συμβόλαιο.

Βαρύ βιογραφικό διαθέτει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, για τον οποίον επίσης υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες. Τον επόμενο μήνα γίνεται 36, αλλά στο Αγρίνιο έδειξε πως μπορεί να παίξει ακόμα και σ’ αυτή την ηλικία.

Άνεργος παραμένει και ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος. Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό ο 23χρονος μέσος έχει χαθεί…

Σε καλή ηλικία (28) είναι ο Καβουσάκης. Έπαιξε σε τέσσερις αγώνες το πρώτο εξάμηνο στη Λάρισα, δεν έπαιξε ούτε λεπτό το δεύτερο στο Αγρίνιο.

Οι έξτρα μεταγραφική περίοδος για άνεργους ποδοσφαιριστές, δίνει την ευκαιρία στους τέσσερις πρώην παίκτες του Παναιτωλικού να βρουν ομάδα έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Να δούμε τι θα γίνει.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ