Τρία δίδυμα σε οχτώ μέρες!

Μιχάι – Άργκους ήταν βασικοί στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν (με Ατρόμητο, ΟΦΗ, Ξάνθη, Λαμία) και τα γκολ ήταν 6 υπέρ, 6 κατά. Στη συνέχεια, μέσα σε οχτώ μέρες ο Παναιτωλικός έδωσε τρεις αγώνες και ο Τραϊανός Δέλλας ανακατεύοντας την τράπουλα, χρησιμοποίησε τρία διαφορετικά “δίδυμα” στο κέντρο της άμυνας. Και στα τρία ματς δέχτηκε από ένα γκολ.

Στη Λάρισα στις 29 Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη αλλαγή, επιλέγοντας Μιχάι – Χαντάκια. Λίγες μέρες μετά (2 Οκτωβρίου) στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το ροτέισον έφερε Άργκους – Μαλή στο αρχικό σχήμα. Ο μικρός έπιασε την ευκαιρία από τα… μαλλιά έχοντας εξαιρετική απόδοση και “ανάγκασε” τον προπονητή του να τον βάλει στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, στο νικηφόρο 2-1 με τον Λεβαδειακό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, δίπλα στον Μιχάι.

Ο Μιχάι είναι ο μόνος από τους κεντρικούς αμυντικούς του Παναιτωλικού που έπαιξε βασικός και στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Ο Άργκους έπαιξε σε τέσσερις, ο Χαντάκιας και ο Μαλής από μία. Με την προσθήκη του τελευταίου στην εξίσωση της άμυνας, το σίγουρο είναι ότι από εδώ και μπρος αλλάζουν τα δεδομένα για τους τέσσερις.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ