Φουλ για εξάρι

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι που ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε μεταγραφική… αναμονή. Ο πρώτος αφορά το αβέβαιο αύριο του ποδοσφαίρου. Ο δεύτερος ότι δεν θα κάνει πολλές προσθήκες, αφού οι απώλειες βασικών παικτών ήταν ελάχιστες. Ελπίζει ότι ο πρώτος λόγος θα εκλείψει σύντομα, αφού στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας (παρόντος του Βασιλειάδη) τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Προετοιμάζονται να προχωρήσουν σε προσθήκες και όλο το βάρος πέφτει στην απόκτηση αμυντικού χαφ. Θέλουν παίκτη με προσωπικότητα και εμπειρία που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή (και όλη την ομάδα). “Εξάρι” είναι και ο Αγρόδημος για τον οποίο ακούγονται πολύ καλά σχόλια, ενώ υπάρχουν ήδη και παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν (συμπληρωματικά) εκεί όπως ο Πάουλο ή ο Βασιλούδης, ανάλογα με το σχηματισμό που επιλέγει ο Δέλλας.

Η ενίσχυση με ένα πολύ καλό αμυντικό χαφ είναι το πρώτο ζητούμενο και από κει και πέρα σίγουρα θα αποκτηθεί επιθετικός και υπό προϋποθέσεις (αν πωληθεί κάποιος) κεντρικός αμυντικός.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ