Χωρίς Ντάνι τι γίνεται;

Από τους απόντες του σημερινού αγώνα στην Κέρκυρα, ενδιαφέρον έχει η περίπτωση του Ντάνι Μπεχαράνο. Γιατί έως τώρα ήταν βασικός σε όλα τα ματς. Και μάλιστα σε μια νευραλγική θέση, αυτή του αμυντικού χαφ. Είτε μόνος είτε με άλλον δίπλα του, ο Βολιβιανός μέσος σήκωσε το βάρος της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας. Και τα πήγε περίφημα.

Με αδιάκοπο τρέξιμο και κάλυψη του χώρου του, με σωστά και αποτελεσματικά μαρκαρίσματα, με ηρεμία και σιγουριά στην πρώτη πάσα, ήταν ένας άλλος Μπεχαράνο σε σχέση με αυτόν που είχαμε γνωρίσει στο πρώτο του πέρασμα από το Αγρίνιο.

Παναιτωλικό χωρίς Μπεχαράνο δεν είδαμε φέτος και το ερώτημα πως θα είναι δίχως αυτόν θα απαντηθεί σήμερα. Η λογική λέει ότι θα πάρει τη θέση του ο Μπράβο, αφού η ταυτόχρονη απουσία του Λόπες, στερεί από τον Χάβο τη δυνατότητα να επιλέξει την τριάδα Πάουλο – Λόπες – Μάζουρεκ ή άλλο συνδυασμό στη μεσαία γραμμή.

Ο Αργεντινός έχει ένα αξιοσημείωτο βιογραφικό, αλλά στον Παναιτωλικό δεν έχει καθιερωθεί. Κυρίως δε, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, μιας και έχει παίξει ως αλλαγή 115 λεπτά σε 5 ματς φέτος. Στο χέρι του είναι να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να αποδειχτεί πολυτιμότερος του Μπεχαράνο, διεκδικώντας περισσότερο αγωνιστικό χρόνο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ