Κωστούλας: «Άδικος ανταγωνισμός»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Φώτης Κωστούλας στον «ΣΚΑÏ». Όπου έδειξε ενοχλημένος για τα τεκταινόμενα σε αυτό.

«Έχω μετανιώσει που ξεκίνησα στο ποδόσφαιρο. Όχι που προσέφερα στον τόπο μου, στον κόσμο του Παναιτωλικού και στην ομάδα. Αυτά που βρήκα στο ποδόσφαιρο με έχουν κάνει να μετανιώσει, όχι για οικονομικούς λόγους», είπε αρχικά.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε τόσο στα οικονομικά, όσο και στο κλίμα που υπάρχει στη Σούπερ Λιγκ: «Έχουν μειωθεί κατά πολύ τα έσοδα των ομάδων και μειώνονται συνεχώς. Όλοι καταλαβαίνουν πως το προϊόν δεν έχει τη λάμψη που είχε παλαιότερα. Μεγάλες επιχειρήσεις δεν θέλουν να προβληθούν μέσω αυτού. Υπάρχει το παράδειγμα του ΟΠΑΠ. Ξαφνικά βρέθηκε εκτός, επειδή υπάρχει διαφωνία με ορισμένες ομάδες.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν είναι του Μελισσανίδη, αλλά αν ενισχύει το ποδόσφαιρο. Υπάρχει άδικος ανταγωνισμός. Ομάδες που χρωστάνε ακόμη και στο κράτος, ανταγωνίζονται ομάδες που είναι συνεπείς. Έχουμε χάσει παίκτες για παράδειγμα που εμείς τους δίναμε 10 στο χέρι και καθαρά και άλλες ομάδες τους υπόσχονταν ψεύτικα 20. Που δεν τα έπαιρναν ποτέ. Αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός».

Όσο αφορά τον παράγοντα διαιτησία και στον Σταύρο Κοντονή ανέφερε: «Η κατάσταση στη διαιτησία είναι άρρωστη. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπαίνει ένας διαιτητής που εμείς τον πληρώνουμε (σ.σ. οι ομάδες) από κάποιον άλλον και τον ελέγχει κάποιος άλλος.

Θα πρέπει εμείς να έχουμε τον τελευταίο λόγο για το αν έκανε σωστά τη δουλειά του. Είναι εξωφρενικό. Έχω αρχίσει να ντρέπομαι να συναντάω κόσμο και να μου λένε ‘στο ποδόσφαιρο είσαι;’ Κάποιος πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν θα σχολιάσω αν ο κύριος Κοντονής έχει δίκιο. Θέλει να περάσει το δικό του. Η πολιτεία δεν έχει βάλει το… χεράκι της για να κάνει τα πράγματα ποιο σωστά».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ