Άλλαξε η διοίκηση!

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναιτωλικού άλλαξε και ανακοινώθηκαν η σύνθεσή του.  Ο επικεφαλής Γεράσιμος Μπελεβώνης, το μέλος Θωμάς Σπύρου και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Πάνος Στεργίου, είναι οι μόνοι από το προηγούμενο συμβούλιο που παρέμειναν. Μία από τις σημαίες του Παναιτωλικού, ο Κώστας Τάκος που για 15 χρόνια ( 3ος όλων των εποχών με 388 συμμετοχές) αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό, χωρίς ποτέ να αλλάξει ομάδα. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος των Προπονητών Κώστας Γιωτόπουλος και ο πολιτικός μηχανικός Πάνος Καψάλης που έχει κάνει τα έργα σε γήπεδο και Emileon, είναι τα νέα πρόσωπα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

Μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Φώτη Κωστούλα, να αποσυρθεί από τη θέση του προέδρου, ο νέος πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης προχώρησε στη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ανακοινώνεται η σύνθεσή του:

Πρόεδρος: Γεράσιμος Μπελεβώνης

Μέλη: Θωμάς Σπύρου (Επιχειρηματίας)

Γιώργος Σωτηρόπουλος (Επιχειρηματίας)

Κώστας Τάκος (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού)

Κώστας Γιωτόπουλος (Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών)

Παναγιώτης Καψάλης (Πολιτικός Μηχανικός)

Παναγιώτης Στεργίου (Πρόεδρος Ερασιτέχνη Παναιτωλικού)

 

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση για την κατανομή αρμοδιοτήτων και τη χάραξη της γενικότερης πολιτικής, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Το νέο Δ.Σ. θα πορευτεί στο δρόμο που χάραξε ο Φώτης Κωστούλας, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ το καλοκαίρι του 2005 και από τη Γ’ Εθνική τον οδήγησε και τον καθιέρωσε στη Super League. Βαδίζοντας με ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, σύμφωνα με τις αρχές του Συλλόγου μας στα 91 χρόνια της πορείας τους. Η παρουσία του ως μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει το νέο διοικητικό σχήμα, εγγυάται την ομαλή συνέχιση αυτής της πορείας. Η ταυτόχρονη συστράτευση των φίλων του Παναιτωλικού, θα βοηθήσει να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ