Άλλες δύο μεταγραφές ενδεκάδας!

Σελεμανί, Μαρινάκης, Τσέναμο, Ντίας, Μάζουρεκ, είναι οι πέντε προσθήκες του Παναιτωλικού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Άλλες δύο ακολουθούν, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις για να καταλήξουν. Ένας κεντρικός αμυντικός και ένας φορ, πρέπει να προστεθούν για να “κλείσει” το ρόστερ. Και επιθυμία τους είναι να φέρουν στο Αγρίνιο δύο πολύ καλούς παίκτες που θα καλύψουν νευραλγικές θέσεις στην ενδεκάδα.

Το σημαντικό είναι ότι ο Παναιτωλικός -ίσως για πρώτη φορά- έχει από το περσινό έμψυχο δυναμικό μια ενδεκάδα η οποία μπορεί από μόνη της να είναι αξιόμαχη. Χωρίς κανένα νέο πρόσωπο να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε οποιαδήποτε μικρομεσαίο αντίπαλο τους ελληνικού πρωταθλήματος.

Κυριακίδης τερματοφύλακας, Μύγας – Ρότσα (ή Τσοκάνης) στα πλάγια, Ροντρίγκες – Χαντάκιας, κεντρικοί αμυντικοί. Μπράβο – Πάουλο αμυντικά χαφ, Λόπες “δεκάρι”, Κλέσιο – Ρόσα στα άκρα και Μαρκόβσκι φορ. Ουσιαστικά είναι η περσινή ομάδα δίχως τον Κούσα και τον Μάκο, αφού οι υπόλοιποι που αποχώρησαν είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής.

Υπολογίστε ακόμα… μισή ομάδα. Με τις προσθήκες που έγιναν ήδη κι αυτές που έρχονται. Ο νεαρός Σελεμανί (λογικά) ξεκινάει από πάγκο για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και ο Τσενάμο ως back up του Κυριακίδη. Νέα προσθήκη σε σχέση με πέρσι είναι και ο “παλιός” Μπεχαράνο. Μάζουρεκ, Ντίας, Μαρινάκης, ήρθαν για 11αδα, όπως ο στόπερ και ο φορ που θα αποκτηθούν.

Έρχονται με καλές συστάσεις, αλλά πρέπει να δείξουν και στο γήπεδο την αξία τους. Από το πόσο καλοί θα αποδειχτούν θα εξαρτηθεί και η δυναμικότητα του Παναιτωλικού, ο οποίος από αύριο αρχίζει το “κτίσιμο” στο Καρπενήσι…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ