Άνοιγμα στον κόσμο με μείωση τιμών

Άνοιγμα στον κόσμο για να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα, κάνει ο Παναιτωλικός μειώνοντας τις τιμές των εισιτηρίων. Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες (προσκλήσεις από διαγωνισμούς και φιλοξενία Ακαδημιών στη Θύρα 3) και όπως τονίζεται στόχος είναι η ενίσχυση της ομάδας αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Βάζοντας ως στόχο να βρεθούν όλοι οι φίλαθλοι στο πλευρό του Παναιτωλικού στο γήπεδο και να ενισχύσουν την ομάδα μας, πέραν των πρωτοβουλιών που έχουν ήδη ανακοινωθεί (δωρεάν εισιτήρια με διαγωνισμούς στα Social Media, φιλοξενία Ακαδημιών – Μαθητών), μειώνουμε τις τιμές των εισιτηρίων κατά 40% στους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες του α’ γύρου. Συγκεκριμένα, στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής 21 Νοεμβρίου 2021 (ώρα έναρξης 17.15) οι τιμές των εισιτηρίων που διατίθενται από σήμερα μέσω του viva.gr καθορίζονται ως εξής:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 1: 12 ευρώ

Θύρα 2: 12 ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 4Α10 ευρώ

Θύρα 4: 8 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ

Θύρα 6: 6 ευρώ

Θύρα 7: 6 ευρώ

Γενική είσοδος 5 ευρώ για παιδιά που γεννήθηκαν από 01/01/2009 και μετά.

Με βάση το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο η πώλησή τους γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά από το viva.gr και όχι από φυσικά σημεία (εκδοτήρια).

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Εισιτήριο
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19

*Για είσοδο με Παιδικό εισιτήριο, απαιτείται επίσημο αποδεικτικό ΑΜΚΑ του παιδιού.

Κατά την προσέγγιση στο γήπεδο θα υπάρχουν οριοθετημένες διαδρομές προς τις Θύρες εισόδου, όπου θα γίνεται προέλεγχος με αποδεικτικό ταυτότητας, επίδειξη της κάρτας διαρκείας ή του απλού εισιτηρίου, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων. Rapid test, PCR, self-test, στους ενήλικες δεν γίνονται αποδεκτά. Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

Για τους ανήλικους φιλάθλους, που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα, ενώ υποχρεωτικά συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

Οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο (πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο), θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ