Άρχισαν… ανανεώσεις

Οι φίλοι του Παναιτωλικού άρχισαν από σήμερα τις… ανανεώσεις. Όχι συμβολαίων, αλλά καρτών διαρκείας. Από το πρωί είναι σε εξέλιξη η διαδικασία που για παλιούς κατόχους θα διαρκέσει έως τις 2 Αυγούστου, με δικαίωμα να κρατήσουν τη θέση που είχαν. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού ήταν πάντα εκεί: Στην κερκίδα του γηπέδου μας! Δίπλα στην ομάδα, στους αγώνες, σε χαρούμενες ή δύσκολες στιγμές. Ο καθένας αναγνωρίζει τον εαυτό του σε παλιότερες εικόνες και περήφανα δηλώνει: Είμαι κι εγώ εκεί!!!

Περήφανοι Παναιτωλικοί, για την ιστορία, την κοινωνική προσφορά, τις διακρίσεις του Συλλόγου μας 92 χρόνια. Για την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας σε όλες τις κατηγορίες. Για την 7η συμμετοχή στη Super League. Για την ανεξάρτητη πορεία της και όσα πρεσβεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο δύσκολο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί ο Παναιτωλικός ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟ δίπλα του.

Ο καθένας να πει: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ!!!

Να ενισχύσουμε τον Παναιτωλικό, να τον στηρίξουμε να παραμείνει ψηλά, να πάει ακόμα ψηλότερα. Κάθε φίλαθλος να προσθέσει τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ κάνοντας ΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Διαρκείας σε πολύ χαμηλές τιμές!

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στην 7η συμμετοχή του στη SUPER LEAGUE κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, διατηρεί τις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ στα εισιτήρια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018-2019, για να μπορεί κάθε φίλαθλος να πει: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ!!!

Ο καθένας εξασφαλίζει την παρουσία του σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος ακόμα και με 60 ευρώ! ΟΛΟΙ στο πλευρό της ομάδας, με τη δική τους θέση στο γήπεδο και προνόμια που απορρέουν από την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!!!

 

ΤΙΜΕΣ:

Μεγάλη κερκίδα
VIP (άνω διάζωμα)430Γυναικεία – παιδικά300
VIP (κάτω διάζωμα)350Γυναικεία – παιδικά245
Θύρα 1, Θύρα 2160Γυναικεία – παιδικά115
Μικρή κερκίδα
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα)140Γυναικεία – παιδικά100
Θύρα 4105Γυναικεία – παιδικά75
Θύρα 5  90Γυναικεία – παιδικά65
Πέταλο
Θύρα 6, Θύρα 7  60
Οικογενειακή κερκίδα
(Θύρα 1 τμήμα 1):
Πατέρας + Μητέρα + Παιδί280
Πατέρας ή Μητέρα + Παιδί160
Κάθε επιπλέον παιδί  50

 

Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει τη Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 στο γήπεδο Παναιτωλικού. Έως και την Πέμπτη 2 Αυγούστου μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι παλιοί κάτοχοι ή να επιλέξουν κάποια απ’ τις ελεύθερες. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τις 10 Ιουλίου να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις. Πληρωμή μετρητοίς ή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα (έως 6 άτοκες δόσεις).

Για την προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας (όπως και των απλών εισιτηρίων στη συνέχεια) μέσω του VIVA.gr από την Τρίτη 10 Ιουλίου, κάθε ημέρα και ώρα. Είναι διαθέσιμες όλες οι ελεύθερες θέσεις, εκτός της Οικογενειακής κερκίδας Τμήμα 1 στη Θύρα 1 και της Θύρας 3.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη, από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ