Άστους να λένε…

Ο Αστέρας είχε “πέντε στα πέντε” και απ’ ότι φαίνεται πείραξε πάρα πολύ που δεν πέτυχε την έκτη σερί νίκη του. Και φωνάζουν όλοι μαζί. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση και ΜΜΕ στα οποία έχουν πρόσβαση. Κι αφού δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν, “κράζουν” τον Παναιτωλικό για αντιποδόσφαιρο. Η απάντηση είναι απλή: Άστους να λένε!!!

Για να θυμηθούμε τα του οίκου μας και ο Παναιτωλικός έκραζε τον Λεβαδειακό που έβαλε… έντεκα λεωφορεία στο τέρμα του και έκανε καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό. Πήρε το τρίποντο και έφυγε, τραγουδώντας το ίδιο άσμα: Άστους να λένε!

Να θυμηθούμε πόσες φορές λύθηκαν τα παπούτσια (!) του τερματοφύλακα του Απόλλωνα και πόσες φορές έπεσαν σαν πυροβολημένοι οι συμπαίκτες του για να μην παιχτεί ποδόσφαιρο και να πάρουν τον πόντο. Τον πήραν και επανέλαβαν το άσμα: Άστους να λένε!

Τα ίδια έγιναν σε πολλά άλλα παιχνίδια.

Θα πει κάποιος, είναι σωστό ο Παναιτωλικός να κάνει τα ίδια; Προφανώς δεν αρέσει, αλλά θυμηθείτε τι έγινε στη Λαμία που έκανε το αντίθετο. Που ακόμα και στις καθυστερήσεις του αγώνα έβγαζε επιθέσεις. Όχι να πάει στο κόρνερ η μπάλα και να ροκανίσει τα δευτερόλεπτα. Κανονικές επιθέσεις. Και φωνάζει ακόμα για τη διαιτησία του Νεοφυτιάδη και τα 9 λεπτά που κράτησε. Ε, και τι έγινε; Και η Λαμία τραγούδησε το: Άστους να λένε!

Χθες ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να το τραγουδήσει…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ