Έκανε το χρέος του

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τον κύκλο δράσεων που έχει αφιερώσει στη μνήμη του δολοφονημένου Άλκη, με την προσφορά σημαντικού χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε από τη δημοπρασία που έγινε μέσω του charityidols.com. Εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη μεγάλη συμμετοχή από όλα τα σημεία του πλανήτη και στέλνει ταυτόχρονα ένα ακόμα μήνυμα κατά της βίας:

Με την ολοκλήρωση της δημοπρασίας του υλικού που χρησιμοποιήθηκε στη δράση κατά της βίας (πανό με σκίτσο Χρήστου Παπανίκου και είκοσι υπογεγραμμένες φανέλες των ποδοσφαιριστών με το όνομα ΑΛΚΗΣ) η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαριστεί όσους συμμετείχαν σε αυτή.

Διατέθηκε το σύνολο του υλικού με προσφορές που έγιναν από Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις προσφορές είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου στο «ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ», που είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Εδρεύει στη Βέροια που αναπαύεται ένας 19χρονος νέος, ο Άλκης Καμπανός, που έχασε τη ζωή του από την τυφλή οπαδική βία! Στη μνήμη του οποίου αναλήφθηκαν οι πρωτοβουλίες και προσφέρεται το χρηματικό ποσό.

Αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού θα επισκεφτεί το επόμενο διάστημα τον ξενώνα και θα παραδώσει και αθλητικό υλικό στα παιδιά που φιλοξενεί.

Ευχαριστούμε το πάντα φιλόξενο charityidols.com που διενήργησε τη δημοπρασία, το οποίο αγκαλιάζει τέτοιες ιδέες, υπογράφει το αδιάβλητο της διαδικασίας και αποστέλλει το υλικό στους πλειοδότες.

Ο αγώνας ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ πρέπει να είναι διαρκής μέχρι την εξάλειψή της από το ποδόσφαιρο και την κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και να στηρίζουμε κάθε δράση προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ