Έρχονται αλλαγές…

Τις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Κάστρο έδειξε ότι έχει μια πολύ συγκεκριμένη ενδεκάδα στο μυαλό του. Τους 11 που έβαλε στην πρόβα με τον Αστέρα έριξε στην Τούμπα, τους ίδιους ακριβώς στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο τραυματισμός του Ρομάν τον ανάγκασε να βάλει τελικά τον Ντουάρτε, αλλά… ως εκεί. Ο Καταλανός δεν προπονείται ακόμα και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι στην ενδεκάδα του επόμενου αγώνα με τον ΟΦΗ. Λογικά, όμως, αυτή τη φορά θα αλλάξουν και άλλα πράγματα στην ενδεκάδα.

Ο Μιμίτο ήρθε δύο φορές από τον πάγκο στο ημίχρονο των αγώνων με ΠΑΟΚ και Ξάνθη και έδειξε ότι δεν είναι αναπληρωματικός. Είναι κρίμα για τον ίδιο να μην αξιοποιείται, είναι κρίμα και για τον (ταλαντούχο αλλά άπειρο) 19χρονο Φυτόπουλο να πέφτει κατ’ ευθείαν στα βαθιά, με κίνδυνο να πνιγεί.

Υπάρχουν και δύο νέα πρόσωπα που περιμένουν να ανοίξει η πόρτα της ενδεκάδας. Ο Σιέστεντ έχει εγκλιματιστεί πλέον και έφτασε σε ικανοποιητικό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας. Ο Αριγίμπι ήρθε έτοιμος (συμμετείχε στις προπονήσεις της Νότιγχαμ) και δηλώνει “παρών”. Και οι δύο έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο χθεσινό διπλό, μετά τη ματαίωση του φιλικού με το Αιγάλεω.

Μετά από δύο επίσημους αγώνες στους οποίους η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, αλλά όχι αποτελεσματικότητα, οι αλλαγές (προφανώς περιορισμένες) μοιάζουν αναπόφευκτες. Εναλλακτικές υπάρχουν και ο Κάστρο είναι αυτός που θα αποφασίσει με ποιο τρόπο θα δυναμώσει την ομάδα για να διεκδικήσει κάτι καλό στην Κρήτη.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ