“Ήττα” για Παπαχρήστο η απόφαση του Διαιτητικού

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην υπόθεση των εκλογών της ΕΠΣΑ. Μετά τον αποκλεισμό του Π. Τάγκαλου (ο οποίος εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα τον ανατρέψει με ασφαλιστικά μέτρα) που διεκδικεί την προεδρία από τον Τ. Παπαχρήστο, ήρθε απόψε ένα γερό “χαστούκι” στην διοίκηση της Ένωσης από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Διέταξε την ακύρωση της εκλογικής λίστας που είχε αναρτήσει η απερχόμενη διοίκηση, μετά το αίτημα οχτώ σωματείων που αποκλείστηκαν από τις εκλογές. Τώρα μπορούν να πάρουν μέρος στην αυριανή ψηφοφορία!!! Απόφαση που αλλάζει ριζικά τα δεδομένα, αφού πρόκειται για σωματεία που ανοικτά υποστηρίζουν Τάγκαλο.

Ο τελευταίος με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για συνεχόμενες ήττες που έρχονται για τη διοίκηση Παπαχρήστου. Αναφέρει:

Η μία ήττα μετά την άλλη…

Τα ταχυδακτυλουργικά τρικ του Παπαχρήστου και τα εκλογικά μαγειρέματα μπορεί να κυριάρχησαν στην τακτική του τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα νομιμοποιηθούν. Η προσπάθεια να αποκλείσει από τις εκλογές ενεργά Σωματεία εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α. κατέπεσε και ο θόρυβος είναι παταγώδης. Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ ξεσκεπάζει τη δόλια συμπεριφορά του και το μίσος του για όσους προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τον οδήγησε σε μια μεγάλη ήττα.

Ο «κόβω όποιον γουστάρω» συνεχίζει να πέφτει πολύ χαμηλά και να μην υπολογίζει ούτε τη σοβαρότητα (αν την υπολόγισε ποτέ) του θεσμικού του ρόλου. Προχωράει σε νέους αυθαίρετους αποκλεισμούς με γελοίες, αβάσιμες αιτιάσεις. Μετά τα Σωματεία, κόβει και υποψήφιους προέδρους! Ξέρει πως μόνο αν κόψει τους πάντες και μείνει εντελώς μόνος του, μπορεί να κερδίσει και αυτό του έμεινε να κάνει. Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα πάρει την επόμενη απάντηση από τη δικαιοσύνη με τη νέα μεγάλη ήττα που θα υποστεί με την κατάρρευση της νέας σκευωρίας που επιχειρεί να στήσει.

Στη Γενική Συνέλευση το βράδυ της Παρασκευής θα καταπέσει και η διοίκησή του και η τελική συντριπτική ήττα θα είναι πιο οδυνηρή για τον ίδιο και τους συνεργάτες. Η πιο αντιδημοκρατική και η πλέον καταστροφική για το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας διοίκηση της ΕΠΣΑ θα πάρει ακριβώς αυτό που δικαιούται. Ότι τακτικές και να ακολουθήσει πλέον, τα Σωματεία ξέρουν και θα μιλήσουν ελεύθερα με την ψήφο τους.

Είναι τυχερός που θα χάσει, γιατί πώς θα μπορούσε να κοιτάξει ως πρόεδρος κατάματα τους παράγοντες δεκάδων Σωματείων τους οποίους προσπάθησε τόσο καιρό να κοροϊδέψει, να προσβάλλει, να συκοφαντήσει, «να κόψει», δείχνοντας πλήρη ασέβεια σε πρόσωπα και θεσμούς, απαξιώνοντας το έργο και την προσφορά τους;

Στο 2022 οι δημοκρατικές διαδικασίες και η αλήθεια, είναι πιο ισχυρές από τις μεθοδεύσεις του Παπαχρήστου και της παρέας του, για τις οποίες θα κληθούν να απολογηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ