Οι «ομορφιές» άρχισαν μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ρόσα έριξε γονατιά στο πρόσωπο του Μάρτινς και θα έπρεπε να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα! Ηταν ένα εγκληματικό μαρκάρισμα και ο Κατσικογιάννης θα έπρεπε να τον αποβάλει! Αυτός όμως έκλεισε τα μάτια και όχι μόνο δεν έδειξε στον παίκτη του Παναιτωλικού την κόκκινη, αλλά ούτε καν την κίτρινη κάρτα!

Στο 7’ ο Χαντάκιας χτύπησε τον Καρντόσο και ο διαιτητής και πάλι δεν έδωσε τίποτα! Ηταν το δεύτερο εγκληματικό μαρκάρισμα από πλευράς των παικτών του Παναιτωλικού μέσα σε λίγα λεπτά. Απίστευτα πράγματα στο Αγρίνιο, με τον Κατσικογιάννη να μην δείχνει την κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων.

Στο 19’ οι Λόπεζ και Κουτρομάνος μάρκαραν τον Μάριν μέσα στην περιοχή και ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ανετράπη, αλλά ο Κατσικογιάννης για μια ακόμα φορά σφύριξε αδιάφορα! Ηταν μια καραμπινάτη φάση, στην οποία θα έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα. Όμως και πάλι έκανε τα στραβά μάτια.

Στο 31’ ο βοηθός δεν υπέδειξε πεντακάθαρο οφσάιντ και άφησε τον Παναιτωλικό να φτάσει μέχρι την εστία του Καπίνο. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κλέσιο έκανε την κεφαλιά και απείλησε τον πορτιέρο του Ολυμπιακού. Επρεπε να υποδείξει το οφσάιντ και ο Κατσικογιάννης να σταματήσει από νωρίς τη φάση, καθώς ο Κουτρομάνος ήταν πεντακάθαρα σε θέση οφσάιντ. Λίγο πριν ο Κατσικογιάννης χρέωσε με επιθετικό φάουλ τον Καρντόσο και έκοψε την αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση επιθετικό φάουλ. Ακόμα ένα λάθος από τον διαιτητή…

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκαν τα αίσχη, με τον Κατσικογιάννη να μην δίνει πέναλτι υπέρ του Θρύλου και κόκκινη στον Κλέσιο για το μαρκάρισμα στον Ανδρούτσο.

Συγκεκριμένα, στο 69’ ο Κλέσιο έπεσε με πολύ μεγάλη δύναμη πάνω στον νεαρό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και ο διαιτητής θα έπρεπε να του δείξει αμέσως την κόκκινη κάρτα. Σε μια ακόμα πεντακάθαρη φάση, όμως, έκανε τα… στραβά μάτια και δεν έδωσε τίποτα! Στο 73’ ο Κατσικογιάννης έπρεπε να δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Μποτία. Ηταν μια οφθαλμοφανέστατη παράβαση, καθώς ο Ισπανός αμυντικός του Θρύλου ανατράπηκε και θα έπρεπε ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα. Και πάλι σφύριξε αδιάφορα!

Απίστευτα πράγματα! Μόνο στην Ελλάδα της… εξυγίανσης συμβαίνουν αυτά! Οι «αντικειμενικοί» θα γράψουν τίποτα για τα αίσχη ή δεν έγινε… τίποτα στο Αγρίνιο;